Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, augustus 05, 2004

Om 23 uur gisteravond hoorden we eindelijk autodeuren dichtslaan en kwamen mijn broer, schoonzusje en 2 kinderen doodmoe binnen. Ze waren in noodweer terechtgekomen in Harrisburg, Pennsylvania en hadden ternauwernood een tornado daar gemist! Ik had me al flink ongerust gemaakt, dus ik was dolblij om ze veilig en wel te zien.

Na alle warmte van de afgelopen dagen was het vandaag bewolkt en met 25 graden "fris". Berend, mijn broer, en ik namen de kinderen vanochtend mee op een wandeling naar een van de vele speeltuintjes hier in de buurt. Omdat ik uit de heel kleine kinderen ben, realiseerde ik me eigenlijk pas vandaag hoeveel van die speeltuinen er binnen loopafstand zijn!

Vanmiddag zijn we naar Best Buy en Borders gegaan. Best Buy om een batterij voor de mobiele telefoon van Berend te kopen en Borders voor boeken voor mij en Katja voor op reis (we vertrekken maandagochtend heel vroeg naar Aruba). Ik ga me wagen aan een 1000 pagina boek over Cleopatra!

Alle kinderen stemden op Chili's voor het avondeten, ze zijn allemaal dol op hun (heel pittige!) boneless buffalo chicken wings en daar hebben we dus heerlijk gegeten. Ik bestelde voor het eerst de overal zo populaire appel martini, veel te zoet voor mij!

Verder was het gewoon een heel rustige dag met familie, wat een tractatie! Meestal gaat iedereen bij mijn vader logeren en krijgen we ze maar een paar uur te zien. We hebben nu "geluk" want mijn vader is op reis en dus kunnen wij gastheren(vrouwen) zijn, iets wat we zeer graag doen!

0 reacties: