Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, augustus 04, 2004

Onvoorstelbaar hoe sommige dagen gewoon precies in elkaar passen, vandaag was er zo een. Vanochtend om 7 uur waren we uit de veren om afscheid te nemen van onze vrienden uit Philadelphia. Gelukkig was de orkaan inmiddels ver de oceaan op en ook hier was het lekker zonnig, dus daar gingen ze richting North Carolina. Ze hebben dezelfde Ford Windstar van als wij en alle 3 de kinderen zetten hun stoel in ligstand en sliepen verder.

Voor mij was het goed zo vroeg op te zijn, want ik had heel wat te doen vandaag. Mijn broer belde namelijk, dat hij vanavond al zou komen, want hij was een dag eerder vrij! Dat betekende natuurlijk bedden wassen, boodschappen doen en meer en ik dacht, dat ik daar vandaag en morgen voor had!

Als eerste ben ik toch maar op de fiets gesprongen voor een tochtje door het vochtig warme weer. Ik miste mijn fiets echt, want het is me al weken niet gelukt erop uit te gaan. Het was dus lekker even flink door te trappen!

De nieuwe rage op het moment is om de naam van je kind en zijn/haar zwemteam op je van te spuiten. Al fietsend zag ik er een heel stel. "Go Gators! Swim your best Addison" is een voorbeeld. Kennelijk is er een nieuwe spuitbus uit, die ouders lekker laat opscheppen over hun zwemmer. Ik wil nu al wedden, dat het in de herfst over voetbal gaat en in de winter over basketbal! Weer eens wat anders, dan de bumperstickers met "I have an honor student at Friarwood Elementary". Gelukkig hebben mijn kinderen hier helemaal geen behoefte aan, want ik blijf het maar vreemd vinden, dat te koop lopen met de talenten van je kinderen!

Na Kai's vriendje, die hier ook gelogeerd had, thuis afgezet te hebben, reed ik met Kai en Saskia naar de orthodontist. Saskia moest een beugeltje voor haar twee ver uit elkaar staande voortanden. Ze is er best trots op! Kai's beugel moest aangedraaid worden. Deze orthodontist heeft ook mijn zusje nog behandeld en hij herinnerde zich haar!

Met een nieuw bebeugeld meisje begaf ik me naar Fair Oaks hospital een half uur rijden weg om Katja's nieuwe contactlenzen op te halen. Op de terugweg gingen we naar Fair Oaks Mall, omdat zowel mijn broer als mijn neefje jarig zijn geweest en dus kochten we cadeautjes voor ze. Voor mijn broer heb ik de Timeline cd gekocht, die ik zelf ook heel graag zou zien, overigens, ik heb het boek in een adem uitgelezen!

Mijn broer had aangegeven rond 18 uur hier te willen zijn, maar nu is het bijna 21 uur en ze zijn er nog niet en geen bericht! Ik begin eerlijk gezegd wat angstig te worden! Maar misschien hebben ze slecht weer gehad onderweg.

0 reacties: