Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, augustus 29, 2004

Soms denk ik, dat ik in een droom leef en morgen wakker zal worden! Op vrijdagavond kwam Rick uit zijn werk thuis met de mededeling, dat hij volgende week naar New York moet om te helpen bij de Republican National Convention.

Om hem te lijmen daarvoor, want het is eigenlijk niet zijn gewoonlijke taak, werd hem aangeboden zijn familie op kosten van Microsoft mee te nemen!! Katja is naar het strand tot vrijdag, maar Kai, Saskia en ik gaan morgen mee naar New York!

We gaan er naar toe rijden, het is ongeveer 4 uur rijden. En we zullen logeren in wat ik het meest fantastische hotel in New York vind: het Marriott Marquis hotel!

Dit is echt allemaal zoiets fantastisch, dat het zo maar kan! Ik ben wel een beetje nerveus over de terreurdreigingen en protesten, die de conventie zal uitlokken, maar probeer dat maar van me af te zetten. De opwinding op Kai en Saskia's gezichtjes bij de vraag of ze mee naar New York wilden sprak ook boekdelen!

Gisteren ben ik met Kai en Saskia naar "downtown" Vienna gewandeld. Kai had een verjaarspartijtje en we moesten een cadeautje en een kaart daarvoor gaan kopen. Vienna is ongeveer 3 kilometer lopen van hier en de hele wandeling nam twee uur. Het was flink warm, 35 graden en dus smaakte het ijsje wat we bij Coldstone Creamery haalden extra lekker.

Er zijn deze zomer een heel stel nieuwe terrasjes bij gekomen in Vienna. Je kunt bij de meeste restaurantjes nu buiten eten. Dat maakt het een stuk gezelliger.

's Middags zijn we naar de dierenwinkel "Petland" geweest. Daar verkopen ze puppies, kittens, fretten, konijnen en allerlei vogels. Bij de meeste dierenwinkels hier worden geen grotere huisdieren verkocht, alleen het kleine grut, zoals hamsters, vissen en parkieten.

Een bezoek aan Petland is dus wel erg leuk, alleen heb ik vreselijk te doen met die kleine puppies in hun hokjes! Ze zagen er wel erg schoon uit, maar ze hebben maar weinig plaats. Ik werd helemaal verliefd op een Australisch herdertje, maar we hebben natuurlijk al meer dan genoeg huisdieren!

Omdat we alleen Saskia hadden gisteravond, zijn we bij Chuck en Christine langsgegaan om hun nieuwe zelf gemaakte wijn te proeven. Die bleek erg lekker en voor we het wisten was het na tienen!

Vandaag staat helemaal in het teken van voorbereidingen op de reis van morgen. Ik kan het nog steeds niet geloven, hoe anders onze week eruit zal zien, dan verwacht!

0 reacties: