Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, september 19, 2004

Een heerlijk sociaal dagje vandaag! Het was stralend weer, knalblauwe lucht, geen wolkje en een temperatuur van zo'n 20 graden.

Vanochtend zijn we even bij mijn vader op bezoek gegaan om afscheid te nemen van mijn broer, die vanmiddag naar Philadelphia vertrok voor zijn werk.

Bij de school naast zijn huis werd er hard gewerkt om de bomen uit de weg te ruimen, zodat de school morgen open kan zijn.

Het hondje, dat gisteren aan kwam lopen, is er nog steeds. We hebben pamfletten opgehangen in de buurt en de politie laten weten, dat we haar hebben.

Ik heb onze kinderen nog nooit zo vroeg op gezien op zondag! Ik zei tegen Rick, dat we maar een puppie moeten nemen, dan zien we de kinderen nog eens voor twaalven!

De hele buurt kwam om te spelen, het beestje werd "Regal" gedoopt en heeft vast nog nooit zoveel aandacht gehad of wandelingen gemaakt!

Christine kwam met Mallory en wij gingen voor een lange wandeling, wederom met honden. Brynna vond het geloof ik ook wel leuk, zo'n maatje.

Katja begon al te hopen, dat niemand zou komen voor "Regal", maar zelfs dan wil Rick er niets van weten haar te houden. Ik zie Katja nog erg teleurgesteld zijn als de eigenaar gevonden wordt!

Vanavond hebben we "happy hour" gehad met Mary en David. Die zijn net naar een groter huis verhuisd en lieten trots hun schilderwerk zien. Erg gezellige kleuren en een gezellig avondje!

Ik snap nooit zo, dat veel mensen Amerikanen oppervlakkig vinden, daar heb ik net weer een discussie over gehad online. Zo ervaar ik het hier helemaal niet, we hebben een heel stel heel goede vriendschappen en ik weet, dat ik in geval van nood zo om hulp kan vragen en dan staat iedereen voor je klaar. Maar ja, misschien hebben wij het gewoon heel erg getroffen, ik ben er in ieder geval erg blij mee, want zulke vriendschappen heb ik mijn hele leven nog niet gehad!



0 reacties: