Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, september 12, 2004

Een heerlijk weekend is dit! Doordat mijn verjaardag op vrijdag viel, heb ik het gevoel, dat het een driedaags weekend is.

Het is moeilijk voor te stellen, dat er een gigantische orkaan aankomt, want het weer is heerlijk! Zevenentwintig graden, zonnig en niet vochtig, van mij mag het de hele herfst en winter zo blijven, maar heel langzaam koelt het toch af. De temperaturen zijn al vanuit de "high 80's" naar de "high 70's/low 80's" gezakt. Ik ben na al die jaren wel helemaal aan Fahrenheit gewend, maar als ik precies wil weten hoe warm of koud het is, reken ik toch nog steeds om naar Celsius.

Vandaag werden de eerste wedstrijden van het nieuwe Football seizoen gespeeld. Ons lokale team, de Washington Redskins, wordt met veel interesse gevolgd en na vele "droge" jaren is er dit jaar hoop, dat er goed gepresteerd gaat worden.

De succesvolle coach uit de jaren 80, Joe Gibbs, is namelijk terug. En gisteren wonnen de Redskins hun eerste wedstrijd van de Tampa Bay Buccaneers. Heel Washington praat er vandaag over, want football is de populairste sport hier en "ons" team is razend populair.

Ik ben jaren niet geinteresseerd geweest, maar dit seizoen wil ik het wel volgen. Toen ik naar de VS verhuisde was Joe Gibbs heel succesvol en mede daardoor heb ik de regels geleerd van het ingewikkelde spel en vond ik het leuk om te kijken.

Dus gisteren hebben we enthousiast meegezongen met het "strijdlied": Hail to the Redskins! En nu maar hopen, dat de Redskins in januari de Superbowl winnen! Ach ja, ik heb hoge verwachtingen en met mij vele anderen.

Zelf speelden we vanmiddag een veel minder intens spel: midget golf. We hebben hier niet ver vandaan een thema midget golf: Perils of the Lost Jungle. Het is heel leuk gedaan, je hebt het gevoel door een jungle te lopen, met apen en slangen en zelfs kannibalen. Dit was zo af en toe wat te intens voor Saskia, maar over het algemeen hadden we grote lol. En ik ben een vreselijke golfer! Zelfs Saskia had minder slagen, dan ik!

Vanavond hebben we met mijn vader bij het Melting Pot restaurant fondue gegeten. Dit blijft een van mijn favoriete familie restaurants. Het is zo gezellig om rond de fondue pot te zitten en hun eten is erg lekker.

0 reacties: