Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, september 22, 2004

Het is nu dus sinds 12:30 vanmiddag herfst. Je zou het niet zeggen! Het weer is ronduit zomers te noemen, het werd vandaag maar liefst 30 graden. Ook de bomen zijn nog niet gekleurd, hoewel sommigen wel tekenen vertonen, dat het snel gaat komen. Van mij mag het nog maanden dit weer blijven!

Maar we moeten allemaal opletten wat Jeanne gaat doen, het ziet er volgens meteorologen naar uit, dat "zij" toch de kant van de VS opkomt en geen van de staten waar ze zou kunnen landen heeft nog een storm nodig!

Wat kunnen de levens van twee mensen toch anders lopen. Gisteren is de 16 jarige schoolgenoot van Katja, die vorige week om het leven kwam, begraven. Iedereen is er erg van onder de indruk, maar er worden ook vragen gesteld over de ouders, die wisten van de voorkeur van hun zoon om hard te rijden. Maar ja, het is natuurlijk altijd makkelijk oordelen, ook al weten onze kinderen, dat ze niet op hun zestiende hoeven te verwachten een nieuwe auto te krijgen.

Aan de andere kant lees ik net, dat een 16 jarige jongen uit Vienna de jongste Emergency Medical Technician is bij het Vienna Volunteer Department hier een paar straten vandaan. Dezelfde leeftijd, een heel ander verhaal.

Gisteren schreef ik over het National Museum of the American Indian. De Indiaanse stammen zijn erg blij met de aandacht, die hun geschiedenis en kunst eindelijk krijgt. Het is jammer, dat ik deze week geen tijd heb, want ik zou dolgraag naar de festiviteiten op de Mall gaan! De Washington Post heeft hier een mooie foto gallerij over het nieuwe museum. Ik vind de Indiaanse culturen fascinerend en kan niet wachten te gaan kijken! Helaas zal het nog wel een paar weken duren voor dat lukt.

Rick gaat vanavond naar de tweede Back to School night, dit keer voor Saskia. Katja moet oppassen bij de buren, die ook naar die avond gaan, dus blijf ik thuis om op onze andere twee te passen (en eerlijk gezegd ben ik daar helemaal niet rouwig om!).

0 reacties: