Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, september 18, 2004

Na een onrustig nachtje, waarin de wind flink waaide en ik toch telkens wakker werd en me afvroeg wat we zouden doen, als er alsnog een tornado zou komen, werden we om 8 uur wakker gebeld door mijn broer.

Hij was helemaal opgewonden, want een tornado was vlak langs het huis van mijn vader geraasd. Ze hoorden opeens een hard geraas en mijn broer zei tegen mijn vader, dat dat een tornado was en dat ze de basement in moesten. Mijn eigenwijze vader geloofde er eerst niets van, maar mijn broer dwong hem naar beneden te gaan.

Vanochtend werd duidelijk, dat er inderdaad een tornado was geweest, vlak achter het huis van mijn vader tussen zijn huis en de school ernaast door, die 5 flinke bomen als luciferhoutjes had omgeblazen. Wat een spectaculair gezicht! En wat een geluk, dat er geen gebouwen op zijn pad stonden!

Toen Rick Saskia naar het huis van een vriendinnetje bracht, zag hij midden op de weg een schildpad lopen (Eastern box turtle). Het was een drukke weg, dus nam hij de schildpad mee, ook wetend, dat Kai dol is op reptielen. Dus nu woont er een schildpad in onze tuin. De poezen vinden hem heel interessant, maar durven er niet dichtbij.

Verder kwam er gistermiddag een Beagle puppie onze cul de sac binnenlopen. Het hondje heeft geen halsband om, maar ziet er erg jong en goed verzorgd uit, dus we vermoeden dat ze weggelopen is.

Het is een schat van een beest en natuurlijk zijn de kinderen helemaal verliefd op haar. Vannacht zal ze bij ons blijven, maar morgen gaan we posters ophangen in de buurt en we hebben de politie laten weten, dat we het hondje hier hebben. Hopelijk komen de eigenaars haar ophalen, want met 4 poezen en een hond hebben wij genoeg huisdieren!

Vanavond hebben we om mijn vaders 70e verjaardag verlaat te vieren en mijn broers bezoek hier bij Konami heerlijk sushi gegeten.

0 reacties: