Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, september 20, 2004

Om half acht vanochtend, nadat Kai en Katja al naar school waren, ging de telefoon. De caller ID toonde een onbekende naam, dus nam ik twijfelend op (veelal is het dan of een verkeerd nummer, of een verkoop telefoontje, hoewel wel erg vroeg op de ochtend!). Het bleek het vrouwtje van "onze" beagle te zijn. Ze woont een stel straten verderop, dus "Regal", die in werkelijkheid Brandy blijkt te heten, had heel wat afgewandeld.

Het was nog best moeilijk afscheid te nemen van het beestje, dat een paar minuten eerder nog tegen mij aan op bed lag. Het heeft me wel doen beseffen, dat ik een kleinere hond wel erg leuk vind!

Zoals verwacht had Katja bij thuiskomst even flink moeite met de afwezigheid van haar nieuwe vriendinnetje, die natuurlijk al twee dagen bij haar in bed had geslapen. Maar gelukkig realiseerde ze zich, dat haar kat, Sushi, jaloers was geweest.

Na Saskia's anderhalf huiswerk (in groep 5!!!) heb ik Kai bij de sportschool afgezet om met mijn vader te sporten. Met de meisjes ging ik naar Fair Oaks mall.

Saskia had besloten, dat ze dit weekend haar neefje in Massachusetts een Build A Bear kikker wil geven. Het was werkelijk heel lief, hoe ze erin opging. Het "hart" werd enthousiast gezoend en gestreeld en ze sprong 3 keer op, zodat de kikker ook goed kon springen. En uiteindelijk wenste ze iets voor Stefan. Ze is nog zo'n heerlijk kleintje. De andere twee zijn echt tieners, die zich met dit rare gedoe niet meer bezighouden.

Katja had een lange jurk en schoenen nodig, want over twee weken is Homecoming. Dit is mijn eerste ervaring hiermee en ik snap nog niet goed wat "homecoming" betekent. De officiele definitie is "an annual school or university reunion for graduates", maar duidelijk is het ook een groot feest voor de nieuwe en bestaande studenten.

In ieder geval zijn we goed geslaagd, en gaat Katja, weliswaar zonder "date", op 2 oktober heel mooi gekleed naar de homecoming dance. High school is een heel nieuw iets voor ons!

Dan Rather en CBS hebben vandaag hun excuses gemaakt over het publiceren van documenten over het National Guard verleden van Bush, die waarschijnlijk niet authentiek waren. Ik hou er niet van als zogenaamde onpartijdige journalisten hun visies proberen op te dringen en ben helemaal niet dol op Dan Rather om die reden.

Prima, als je laat weten hoe je denkt en dan getint spul tentoonspreidt, maar niet als "anchor" van een zogenaamd neutrale omroep.

Intussen heeft Kerry eindelijk eens gezegd, wat hij in Irak gaat doen en wat zijn visie daar is. Pfff!! Wat een gedoe, die politiek! Ik wou, dat ik "gewoon" overtuigd was van het een of het ander. Maar zo ligt het niet.

We kijken nu een nieuwe show "LAX", heel interessant! Vooral met mijn reis achtergrond vind ik het een heerlijk ontspanning voor het naar bed gaan!

0 reacties: