Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, september 30, 2004

Voor het eerst in jaren heb ik vandaag een eekhoorntje doodgereden. Ik had het werkelijk op geen enkele manier kunnen voorkomen, hij rende Kamikaze stijl onder mijn wiel. En toch voel ik me er rot over! Het was in een rustige straat, ik was onderweg naar Katja's gitaarles. Katja vond het ook vreselijk en deed me nog schuldiger voelen.

Op de terugweg zag ik een van de bewoners met een grote schep lopen, hij had het lijkje in de goot geschoven. En een klein meisje liep met hem mee. Ik had het gevoel, dat ze mijn auto herkenden als degene, die dat trauma had veroorzaakt. De diertjes zijn op het moment zo druk bezig om hun wintervoorraad aan te leggen, dat ze helaas in grote getallen worden overreden, ik ben dus helemaal niet de enige. Maar zielig blijft het wel.

Over dieren, die in gevaar zijn om overreden te worden, gesproken. Toen ik vanmiddag Saskia ging ophalen van school, kwam er een hele meute kinderen en het hoofd van de school me tegemoet. Voor hen uit rende een allerbekendst hondje: de Beagle, die een paar weekenden geleden bij ons aan kwam lopen. Ze was weer weggerend, was volgens de verhalen van de kinderen ternauwernood aan de wielen van de schoolbus ontsnapt, en kwam gelukkig naar me toe toen ik haar naam riep.

Ik heb haar dus maar weer mee naar huis genomen. Ze had weer geen halsband om, maar nu weten we van wie ze is. Ik vraag me wel af, of die mensen wel om haar geven, want zo vaak wegrennen is toch niet normaal. En ik ben bang, dat ze het er binnenkort niet levend vanaf brengt en het is zo'n schattig hondje!

Vanavond hadden we de laatste Back to School avond. Deze keer van Kai's middle school. Veel nieuws was er niet, behalve dat de County nu een website heeft, waar alle leerkrachten huiswerk en cijfers op publiceren (prive informatie over individuele kinderen kan alleen met een paswoord gelezen worden). Een fantastisch initiatief, vind ik, ik hoop, dat iedereen er goed aan meedoet.

Toen we thuiskwamen was het debat tussen John Kerry en George Bush al in volle gang. Ik vond het interessanter, dan ik had gedacht, hoewel ik er nog steeds niet helemaal uitben voor wie te stemmen. Een van mijn angsten is een terugkeer van de militaire dienst en overal lees ik, dat dat met een Democratische president waarschijnlijker is, dan met een Republikein. Met een 14 jarige is me dat too close for comfort. Aan de andere kant vond ik Kerry sterk overkomen. Ik maal er nog maar over door in mijn hoofd, ik heb nog een maand om te beslissen, gelukkig en mijn ene stem zal toch het verschil niet maken.

2 reacties:

Anoniem zei

I required some information and was searching on Ask Jeeves for it. I visited each of the top 3 pages that came up but didn’t get any relevant result... I then luckily found your diamond message board in the dirt and thought to check it out. This is what I was after

Cheers peeps at nederlandseamerikaan.blogspot.com and keep the fantastic effort up.

[URL=http://www.iron-science.co.uk/]Sports Nutrition[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]bodybuilding supplements[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]bodybuilding[/URL] [URL=http://www.iron-science.co.uk/]Sports Supplements[/URL]

Anoniem zei

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please answer to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at nederlandseamerikaan.blogspot.com could post it.

Thanks,
Mark