Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, september 04, 2004

We kwamen gisteravond net na 7 uur weer thuis. Het verkeer was redelijk, de andere kant op stond alles vast vanwege het Labor Day weekend.

Het hele land is aan de tv gekluisterd op het moment vanwege hurricane Frances. Deze orkaan is niet de sterkste in de afgelopen jaren, maar hij beweegt zo langzaam en is zo groot (zo groot als de staat Texas!), dat de gevolgen desastreus zullen zijn en vele miljoenen zijn erdoor aangedaan. Ik herinner me nog heel goed orkaan Isabel vorig jaar, die over ons heenkwam (weliswaar als een tropische storm) en hoeveel angst wij voelden. Onze gedachten zijn zeker bij de Floridianen, die er nu middenin zitten.

Vanochtend hebben Christine en ik een lange wandeling gemaakt. Hier is het weer nog erg lekker, bijna 30 graden en lage vochtigheidsgraad.

Vandaag stond wel in het teken van "Back to school". Door onze week in New York zijn we helemaal achter geraakt met voorbereidingen voor het begin van het schooljaar op dinsdag!

Rick heeft vandaag Kai en Saskia meegenomen naar Staples . Ieder kind krijgt een lijst met alle benodigdheden voor het jaar, zoals kleurpotloden, gewone potloden, schriften, scharen, rekenmachines en meer.

Terwijl hij dat deed nam ik Katja mee voor haar Back to School kleren. De tieners hier hebben heel eigen stijlen. Sommigen winkelen bij Abercrombie and Fitch en American Eagle, maar Katja niet. Die slaagt bij Wet Seal en Pacific Sunwear. Intussen heb ik twee nieuwe spijkerbroeken gekocht bij de Gap.

Vanavond hebben we een gezellige party gehad bij Christine en Chuck. Het valt me altijd weer op hoe internationaal dit gebied is. We spraken met Hongaren, Brazilianen en Taiwanezen daar. Erg interessant om hun verhalen te horen!

Om weer terug te komen op Frances, zij (de storm) neemt alle tijd op in het nieuws. Dat betekent, dat de presidentskandidaten niet aan bod komen. Nog een paar van deze orkanen (en er komen er meer, mark my words) en we zullen helemaal niets over Kerry weten. Dit kan Kerry niet ten goede komen. Hij moet zoveel mogelijk naar buiten komen met zijn berichten. Uitgerekend een zender als CNN zou hem daarbij moeten helpen.

0 reacties: