Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, september 27, 2004

Ze komt eraan, Jeanne, hopelijk het laatste tropische systeem van dit seizoen! Het is nu nog rustig, maar vannacht en morgen wordt meer dan 10 centimeter regen verwacht. Gelukkig is ons verzekerd, dat er geen herhaling van de 30 tornado's met Ivan zal plaatsvinden. Arme Floridians, vooral voor de vele oudjes daar vind ik het echt vreselijk al die orkanen achter elkaar.

Ik heb vandaag flink van het nog droge weer gebruik gemaakt. Na mijn wekelijkse stepklas bij Lifetime Fitness kocht ik avondeten voor de rest van de week bij Shoppers Food Warehouse.

Ik heb de crockpot weer afgestoft en nieuwe recepten ervoor opgezocht. In de herfst en winter is het een fantastisch apparaat om soepen, chili en eenpansgerechten in te bereiden. Vandaag hadden we iets met Kielbasa worst, aardappelen en groenten, het viel in goede aarde!

Vanmiddag heb ik met Saskia samen het huis voor de herfst aangekleed. Ieder seizoen hebben we een andere "look": kussens, (zijden) bloemen, kaarsen, voordeur decoraties, postbus versiering en meer. De kleuren voor de zomer waren limoengroen en turquoise, voor de herfst is het donkerrood, oranje en geel, lekker warm dus. Ook de decoratieve vlag buiten werd vervangen door een met vrolijk lachende pompoenen. Kortom, we zijn klaar voor de geesten en spoken en vallende bladeren van de herfst.

Vanavond wordt een van de belangrijkste football wedstrijden van het jaar gespeeld, althans voor hier in Washington. De Washington Redskins spelen tegen de Dallas Cowboys, sinds jaar en dag grote rivalen. Ik hoop, dat de Redskins voor de verandering eens winnen, en Rick, Cowboy fan, hoopt het omgekeerde.

0 reacties: