Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, september 10, 2004

Ziezo, weer een jaartje ouder! Ik kreeg van de weergoden een heel mooi weertje cadeau op mijn verjaardag, staalblauwe lucht en een aangename temperatuur. Prima dus voor een verjaarsfietstocht.

Ik was al een aantal weken niet op het W&OD pad geweest, dus het voelde heerlijk er weer eens lekker tegenaan te trappen. Langs het pad bloeiden oranje bloemen en ik moest regelmatig plotseling remmen voor een eekhoorn, die het pad opschoot. Ook grondeekhoorntjes en konijnen schoten voor mijn wielen langs, dus het was een nogal slalom-achtige rit.

Langs het pad zag ik geen herten, dit keer, maar een paar uur later, op weg naar de mall, liepen er op hun dooie gemak een paar over de straat achter ons. Ik blijf het een geweldig gezicht vinden, ook al zijn er hier echt veel herten en ondervinden veel mensen hinder van ze, omdat ze alles in de tuinen opeten.

Bij Tysons Corner besloot ik nieuwe kleren te gaan zoeken voor het feestje van vanavond. Al mijn oude kleding is me tenminste een maat te groot en ik wilde er piekfijn uitzien (niet dat het wat betreft onze vrienden wat uitmaakt, die komen allemaal "casual", vaak in jeans of zelfs nog sportkleding).

Ik vond een felgroen suede rokje met bijpassende blouse en was heel blij met mijn aankoop!

Thuis was Rick hard bezig met de voorbereidingen voor het feest. Hij wilde per se niet, dat ik hielp! We hadden ongeveer 10 families uitgenodigd, met 2 of meer kinderen, dus verwachten zo'n 40 mensen.

Gelukkig leent onze basement zich erg goed voor feestjes en het weer was prachtig, dus belde Rick iedereen op om te vertellen, dat hij de hot tub zou openen voor de kinderen. Dit bericht werd natuurlijk met groot enthousiasme ontvangen door iedereen!

We hadden allerlei lekkere desserts en verscheidene dranken om te serveren en Rick had een dansspelletje gehuurd, dat op de tv aansloot en waarbij de kinderen de stappen moesten nadansen, die op de tv werden getoond.

Rond 20 uur kwam iedereen en de party werd een razend succes! De kinderen hebben we de hele avond niet gezien, die vermaakten zich prima, waardoor de volwassenen gezellig konden kletsen.

Toen het tijd werd voor de verjaarstaart voelde ik me zo rijk, want al die mensen, die vol overgave "Happy birthday to you" zongen, zijn me allemaal zo dierbaar! Ik kreeg echt even een brok in mijn keel.

De taart was overigens heerlijk, een Black Forest cake van Whole Foods, en ik blies de kaarsjes (ongeveer de helft van mijn ware leeftijd, weliswaar) in een adem uit.

Rond middernacht ging iedereen weer naar huis en kon ik weer terugzien op een heel gezellige verjaardag, allemaal dankzij mijn heel liefhebbende man!




0 reacties: