Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, oktober 31, 2004

Bij het wakker worden scheen er een warm licht de kamer binnen, de zon samen met de felgele bomen rond ons huis creeerde een heel speciale lichtval! En heerlijk dat extra uur omdat de wintertijd weer is ingegaan. Het weer is zo ongekend mooi voor laat oktober, ik kon gewoon niet binnen blijven!

Ik heb bijna 3 uur met Brynna en mijn fototoestel door Vienna gelopen om de laatste herfstplaatjes te schieten. Het waaide vrij hard, dus het mooiste is er na vandaag wel af, helaas. Regelmatig kregen we een regen van de bladeren over ons heen en overal stonden mensen te harken en blaadjes te blazen.

Vanochtend werd de Marine Corps Marathon gelopen in Washington DC, waarin meer dan 15.000 mensen rennen! Ik heb altijd nog zo'n vaag plan ook eens een marathon te lopen, maar verder dan een plan ben ik nog niet gekomen. Ik kijk altijd met veel bewondering naar die mensen, die die hele afstand afleggen! Ik vind 10 mijl nu zo ongeveer mijn limiet, dus zou daar nog heel wat training bij komen kijken voor mij!

Natuurlijk heerste er thuis de hele dag een gespannen verwachting, want het vergaren van ponden snoep is zelfs voor de tieners nog een grote tractatie.

Eindelijk om kwart over vijf was het zover en belde de eerste vriendin van Katja aan. De high schoolers zouden in een groep van 6 (4 meisjes en 2 jongens) gaan trick or treaten, maar eerst zouden we bij ons allemaal Chinees eten.

Katja en Leah gingen verkleed als koeien, hun vriendinnetje Nicki was een cow girl, het andere meisje een "angel of death", een van de jongens Harry Potter en de ander de Scream. Ze zijn uiteindelijk 2 uur langs de deuren gegaan en hebben genoeg snoep bij elkaar gehaald om een winkelschap mee te vullen!

Kai ging als zombie met zijn vriendjes Michael (een Red Sox speler) en Charlie (Britney Spears, om je rot te lachen, hij had ook zo'n belly shirt aan).

En Saskia, Rick en ik gingen met twee andere families, terwijl mijn vader bij ons thuis snoep uitdeelde. Volgens mijn vader was het dit jaar niet zo druk als vorig jaar, maar hij had toch heel wat foto's gemaakt.

Saskia was een vampiertje en Rick en ik zaten aan elkaar geboeid met enorme handboeien. Het was zoals altijd weer erg leuk!

Na het trick or treaten zijn we nog een drankje gaan drinken in de versierde carport (een garage zonder deur) van Michael en Denise, een paar straten verderop. Zij hadden verrukkelijke warme appelcider met rum, die we ons goed lieten smaken. Maar lang zijn we niet gebleven, we voelden nu opeens het extra uur wel en waren ook wel een beetje uitgepartied na 2 avonden achter elkaar feestjes.

Op het nieuws zagen we nog de duizenden mensen, die verkleed door de straten van Georgetown liepen. Voordat we kinderen hadden gingen Rick en ik daar ook altijd naar toe, de sfeer daar is fantastisch en veel bars zijn ook helemaal versierd.


Rick en ik geboeid, mijn skelet oorbellen zijn niet zo goed te zien (de rest van de foto's staat hier)

0 reacties: