Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, oktober 30, 2004

Indian Summer is hier! We hebben vanmiddag de hele middag buiten op het dek gezeten met zon en 25 graden! Dat is toch wel heel speciaal zo eind oktober. Helaas was het wel wat winderig en dus is de prachtig vlammende boom in de achtertuin van onze buren nu helemaal kaal, eronder ligt een vuurrood tapijt op het gras. Het harkseizoen is dus in volle gang nu.

Vanochtend heeft Rick een uur in de rij gestaan bij de Halloween winkel om de laatste accessoires voor de kostuums van de kinderen bij elkaar te rapen! Volgens hem was deze winkel vooral populair, omdat ze originelere kostuums verkochten. Arme Saskia durfde er niet binnen met alle enge maskers.

Katja en Kai moesten hun pompoenen nog uitsnijden en het dek was daar de perfecte plaats voor. Leah sleepte haar pompoen ook hierheen en Kai's vriendje Michael hielp hem. Helaas had Katja een te moeilijk patroon uitgekozen en na meer dan een uur snijden ging het mis en brak het figuurtje af. Nu ziet het er als vlammetjes uit, dus dat laat ze dan maar zo, maar wel sneu, na al dat werk!

Intussen roosterden Rick en Saskia de pitten in de oven met wat zout, die een lekkere snack leverden bij het creatieve werk. Brynna hield het ondertussen weer bij de rauwe pitten. De zoos hier geven hun dieren pompoenen om mee te spelen en te eten, dus ik neem aan, dat het voor een hond ook goed is.

Na het eten werden we uitgenodigd om rond de buitenhaard bij de buren S'mores te komen eten en bier (Nederlands nog wel!) en Sangria te komen drinken. Dat werd zo gezellig, dat we binnen de kortste keren alle buren, die thuis waren, plus nog kennissen en andere vrienden voor het huis hadden zitten. Er kwam muziek, er werd gedanst en de kinderen speelden met een verlichte frisbee. Kortom, het werd een hele party!


Hard bezig met snijden!


Trots op zijn werk!


Een gezellig buurt gebeuren.

0 reacties: