Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, oktober 16, 2004

Om kwart over zes vertrok Rick vanochtend voor zijn reis naar San Diego. De kinderen en ik zeiden slaperig gedag en zijn daarna weer in bed gekropen tot 9 uur. Heerlijk! Ik werd echt wakker met zo'n gevoel van "Ik hoef dit weekend helemaal niets!".

Na een enorm heftig onweer gisteravond was het vandaag beduidend koeler en kwamen er nog telkens buien overdrijven. Dat onweer was weer eens heel spectaculair, overigens, ik ben ervoor opgestaan, de donderklappen waren te hard om doorheen te slapen (hoewel Saskia dat wel voor elkaar speelde) en ben de bliksemschichten gaan kijken. Ooit wil ik leren hoe ik daar foto's van kan maken. Ik heb het eens geprobeerd, maar was altijd net te laat met afschieten.

Nadat ik met Christine een eind gewandeld had was het alweer 12 uur en ik vroeg de kinderen, waar ze een gezellige lunch wilden gaan eten. Unaniem werd op het Rainforest Cafe gestemd, wat goed uitkwam, want we hadden verschillende dingen nodig bij Tyson's Corner mall.

Dus op naar Tyson's Corner gingen we. Het Rainforest Cafe bleek een 40 minuten wachttijd te hebben (helemaal niet zoveel voor een weekend!). Het handige is, dat je een kaartje meekrijgt met de tijd waarop je terug moet keren voor je tafel, dus je kunt intussen gaan winkelen.

Dat deden wij dus prompt. Katja slaagde met jeans bij Pacific Sunwear en Kai moest nieuwe schoenen bij Foot Locker.

Toen was het etenstijd en we kregen een tafeltje vlakbij de Gorilla's. Die beginnen eens in het half uur te bewegen en "praten". Dat ziet er zo echt uit, dat heel wat kinderen er bang voor zijn. Zo konden we tot voor kort niet met Saskia in dat gedeelte zitten. Ook is er om het uur donder en bliksem, je zit tenslotte in het oerwoud, wat ook altijd eng was voor Saskia.

Over die angst is ze nu compleet heen en zij en Kai genoten van de aquaria in het restaurant, vooral omdat ze nu veel van die vissen ook in de zee hebben gezien.

Het eten was lekker, ik had hun Leaping Lizard Lettuce wraps, waarbij je kip, groente en pasta krijgt en een halve krop ijsbergsla, waardoor je "wraps" kunt maken. Altijd een heel smakelijk gerecht.

Na nog wat Halloween oorbellen (er hangen spinnen in mijn oren op het moment) en andere kleinigheden gekocht te hebben, gingen we rond vieren weer huiswaarts.

Omdat we een grote lunch hadden gegeten, maakte ik wat soep met brood voor het avondeten.

Daarna ben ik met een heerlijk flesje dessert wijn van de plaatselijke wijngaard "Chrysalis" naar de buren gegaan en heb tot na tienen met Lorraine zitten kletsen, terwijl Saskia en haar dochtertjes Halloween decoraties maakten. Het huis is met onder anderen een geplette heks, een spook deurhanger en een Halloween lijstje nog wat verder opgevrolijkt.

Natuurlijk werd door de meisjes een logeerpartij bedwongen, dus liet ik Saskia daar achter voor de nacht.

Een dag zonder Rick voorbij, vier te gaan. Als hij eenmaal vertrokken is gaan de dagen altijd lekker snel, want het is hier een komen en gaan van mensen, kinderen en dieren.

0 reacties: