Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 21, 2004

Omdat we meestal online onze boodschappen bestellen was ik al een tijdje niet meer in de Giant geweest. Peapod heeft meestal niet de nieuwste produkten en soms vraag ik me af hoe de supermarkten zelf plaats hebben om al die dingen op te slaan!

Ik had vanmiddag zin in Campbell's Italian Wedding soep en die kun je bij Whole Foods, waar ik wel regelmatig kom, niet krijgen. En nu ik toch bij Giant was heb ik ook maar gelijk de dingen opgezocht, waar de kinderen al een tijdje om vragen.

Zo kwam ik thuis met Scooby Doo Poptarts (speciaal voor Halloween), Peanut butter and Jelly Uncrustables, Grilled Cheese Uncrustables en individuele pakjes bagel met cream cheese voor Katja's lunch.

Op deze manier is een bezoek aan de supermarkt leuk. Ik had niet veel nodig en kon dus de Self Checkout gebruiken.

Naast de Giant is een grote Michael's en daar kon ik natuurlijk niet voorbij lopen zonder even naar de uitverkoop van Halloween versieringen te kijken. Ik vond er leuke heksenhoeden lichtjes voor langs ons pad voor het huis.

Terwijl ik zo door Vienna reed viel het me op, dat er nu wel heel veel politieke tuinbordjes staan. Veel meer dan ik me kan herinneren bij voorgaande verkiezingen. Het gedeelte waar wij wonen is overwegend "Kerry/Edwards" met de enkele "Bush/Cheney" ertussen.

Opvallend is ook, dat veel bedrijfsvoertuigen een politieke bumpersticker opgeplakt hebben. Dat blijf ik vreemd vinden. Als je bijvoorbeeld een loodgietersbedrijfje hebt, waarom zou je dan willen, dat al je klanten weten op wie je gaat stemmen? Wat als je klant een overtuigd tegenstander van jouw keus is? Zou je die klant dan niet kunnen verliezen? Lijkt me een riskant iets voor de kleine ondernemer!

Ondanks het druilerige weer heb ik vanochtend toch met Kirsten 7 mijl gerend. Hopelijk komt morgen de zon weer te voorschijn!

Rick en ik zijn vanavond uit eten gegaan bij Bonaroti, een plaatselijk heel goed Italiaans restaurant. De eigenaar kent ons nu zo goed, dat hij er even bij kwam zitten kletsen. Leuk vind ik dat, het geeft zo'n "thuis" gevoel. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk, hoewel lamsboutjes niet mijn favoriet zijn.

En nu lekker naar The Apprentice kijken, waar "the Donald" weer iemand mag ontslaan.

0 reacties: