Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 18, 2004

Soms, zoals vandaag, kijk ik naar buiten terwijl het donker aan het worden is en denk "He? Waar is de dag gebleven?". Dit was echt zo'n dag van allerlei kleine dingetjes en daardoor vloog hij natuurlijk voorbij.

Het was even wennen vanochtend om 6 uur op te staan! Ik ben toch wel erg verwend door Rick, die dat iedere ochtend doet, zodat ik nog tot 7:30 kan doordoezelen. De positieve kant was, dat ik opeens heel wat meer tijd had om het huishouden vroeg te doen. Je weet wel, wassen, bedden opmaken en al dat andere saaie gedoe.

Nadat ik Saskia op school had afgezet, ben ik met Brynna anderhalf uur door de buurt gaan lopen. Niets brengt me in een zonniger humeur, dan de prachtige herfstkleuren en de heel leuke Halloween versieringen, die sommige huizen hebben. En lekker door de gevallen bladeren baggeren. Zodra het weer zulk mooi weer is wil ik er met mijn fototoestel op uit.

Ook wil ik een dezer dagen naar de Shenandoah om daar de herfst kleuren te gaan zien. De piek daarvan wordt in de komende twee weken verwacht. Helaas zal het gedurende de week moeten, want het verkeer naar het westen in het weekend is in deze tijd van het jaar onmogelijk druk!

Maandag is Saskia's korte dag, dus al gauw was het weer tijd om haar op te halen met haar bergen huiswerk, zucht! Nadat ze anderhalf uur had gewerkt kwamen Mallory en Christine langs en hebben we de meisjes lekker laten knutselen beneden en toen ze vertrokken heb ik Saskia buiten laten spelen. Ik sta echt in tweestrijd over al dit huiswerk, of ik er wel of niet met de lerares over zal spreken. Eerst maar eens de conferentie met haar volgende week afwachten.

Het wordt nu wel hoog tijd om aan onze Halloween kostuums te gaan denken! Ook Rick en ik verkleden ons. Ik ben nog aan het inhalen van een kindertijd waarin ik nooit een "echt" kostuum mocht. Katja en Saskia weten al wat ze willen zijn. Katja wordt een koe, ik heb daar al een kostuum van, dus dat is lekker goedkoop. Saskia wil een vampieres worden, waarvoor ze een mooie jurk heeft uitgekozen.

Ik denk erover de kostuums online te bestellen, ze hebben heel originele kostuums, ook voor volwassenen. Hoewel ik denk, dat de stekker en het stopcontact wat te suggestief is voor het familiefeest! Ik hoop vanavond mijn bestelling te doen, nadat ik met Rick heb gesproken.

Rick houdt niet van Chinees eten, dus hebben Katja, Kai en ik dat vanavond besteld. Saskia houdt er ook niet van, die heeft bij wijze van uitzondering een pindakaas met jam boterham gegeten, waar ze dol op is. Gek genoeg ben ik helemaal niet dol op de Nederlandse Chinees, maar de keuken is hier vooral uit Hunan en Szechuan en die vind ik wel erg lekker.

Vanmiddag heb ik ook de foto's van ons bezoek aan het American Indian museum online gezet.

En om een voorproefje te geven van de andere tuinen in deze buurt, heb ik de twee meest versierde in onze straat op de foto gezet:



Onze buren



Leah's familie, zij hebben ook lichtjes, dus in het donker ziet het er daar nog beter uit!

0 reacties: