Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, oktober 01, 2004

Wauw, oktober alweer! Gek, hoe na januari het jaar gewoon voorbij vliegt!
Volgende week schijnt het veel koeler te worden, dus heb ik vanmiddag Saskia meegenomen voor herfstkleding. We zijn helemaal geslaagd bij Kohl's. De prijzen daar zijn heel aantrekkelijk en gelukkig is Saskia nog niet in het merkkleding moet stadium!

Ik gebruik op het moment tijdelijk mijn oude laptop, want een paar dagen geleden heb ik soep gemorst op het keyboard van mijn andere computer. Nu werkt de "enter" key niet meer en ik realiseerde me eigenlijk nooit, dat je zonder "enter" maar bar weinig kunt! Het vervelende van deze laptop is, dat ik wel email kan ontvangen en lezen, maar niet antwoorden en verzenden. Maandag wordt alles hopelijk weer gemaakt, want wat voel ik me nu opeens beperkt! Hoezo computer verslaafd!

Vanmiddag hoorde ik, dat Mt. St. Helens weer een mini uitbarsting heeft gehad. Ik heb veel interesse in die berg, nadat we hem een aantal jaren geleden bezocht hebben. Dat vind ik nou een voorbeeld van hoe de natuur gewoon doet waar ze zin in heeft, maar zich na grote verwoestingen ook weer flink snel hersteld.

En nu is het dan TGIF (Thank God It's Friday!), ik vind vrijdagavond altijd heerlijk. We zijn gezellig met Kai en Saskia bij Outback Steakhouse gaan eten, waar ik geen steak maar zalm bestelde. Katja was vanavond naar haar eerste "Homecoming" football wedstrijd.

0 reacties: