Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 28, 2004

Ze is er! Geboren op 28 oktober om 13:32 Eastern tijd in het Boston Massachusetts General ziekenhuis: Natalya Giselle, 7 pond 14 ounces en 19,5 inches lang. Ik ben zo blij voor mijn zusje en haar man! Nu hebben ze twee jongens en een meisje! Ik kan niet wachten tot we daarheen kunnen om de nieuwe wereldburger te bewonderen.

Vanmiddag deed ik iets heel anders dan bevallen, namelijk het slijmerige vruchtvlees uit de enorme pompoenen, die we zondag geplukt hadden, scheppen. Wat een werk! Maar ze zijn schoon en klaar om uitgesneden te worden. Ik heb een heel stel van de zaden bewaard en hoop die met de kinderen te gaan roosteren.

Brynna vond ze ook heerlijk en had haar maaltijd van het uitgeschepte spul op de krant. Het is vegetarisch, dus ik neem aan dat het niet slecht voor haar is. Ook de katten waren zeer nieuwsgierig, maar verder dan een paar voorzichtige likjes kwamen die niet. Tenslotte konden ze niet bij de hond achterblijven.

Ieder jaar stalt de Holtorf Pumpkin Carving Association in Vienna op Halloween avond en de avond erna een heel stel ontzettend artistiek uitgesneden pompoenen uit. De Washington Post schreef er gisteren over en nu zal het dit jaar wel gigantisch druk worden, dus of we gaan valt te betwijfelen. Maar bijzonder is het wel, onvoorstelbaar wat mensen met pompoenen kunnen creeren! Het Post artikel heeft ook goede foto's ervan. Ik weet, dat je een account moet aanmaken om de Washington Post te lezen online, maar ik raad dat zeker aan, want het is een van de beste kranten in de VS.

Vanavond hebben we met zijn allen Japans gegeten, bij Sweet Ginger, dat na een artikel in alweer de Washington Post heel wat clientele heeft opgepakt. Het zat er tenminste helemaal vol.

Verder heb ik gezellig met de nieuwbakken moeder gekletst, ze ligt als een prinses in een prive kamer.

0 reacties: