Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, november 15, 2004

Een lekker rustig dagje vandaag na al het gejakker over America's interstates! Het weer hier is (gelukkig!) beduidend warmer en zonnig, dus ideaal voor veel buiten zijn. Het is heerlijk, dat de kinderen na school gewoon de hele middag buiten kunnen spelen, zonder jas nog wel!

Vandaag werd een fel begeerd pakje bezorgd: 10 Livestrong banden. Deze felgele banden van de Lance Armstrong Foundation zijn zo in trek, dat het 4 weken geduurd heeft voor ze er waren. De kinderen zijn even heel populair bij vriendjes en vriendinnetjes, die ook dolgraag zo'n band willen. Dat zoiets simpels zo populair kan worden! En het is voor een goed doel, dus ik werk er graag aan mee.

Als "thuisblijfmoeder" heb ik regelmatig, dat ik aan dingen denk, die uitgevonden zouden moeten worden om het leven met kinderen te vergemakkelijken. Nu blijkt er zelfs een hele organisatie voor uitvindende moeders te zijn! Een aantal van de uitgevonden dingen (zoals de wc rol beschermer) heb ik heel simpel ook gedaan. Toch grappig, dat sommige mensen zo'n zakengeest hebben, dat ze er verder mee gaan. Het zou nooit bij me opgekomen zijn!

Vanmiddag zond BVN tv de Grootste Nederlander uit. Onvoorstelbaar, dat dat uiteindelijk Pim Fortuyn werd! Zou dat nou veel zeggen over de Nederlandse samenleving op het moment, of waren de Pim Fortuyn fans meer geneigd te stemmen, dan de Willem van Oranje of Rembrandt fans? Het lijkt me dat zo'n stem programma gemakkelijk gemanipuleerd kan worden.

0 reacties: