Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 03, 2004

Gelukkig, het is over! Hoe men ook over de verkiezingen dacht, het was helemaal niet goed geweest als we weer een herhaling van 4 jaar geleden hadden gehad.

Heb ik een overwinnend gevoel nu Bush herkozen is? Nee, eerlijk gezegd.

Ik heb me de hele dag niet lekker gevoeld hierover, het land is zo verdeeld en hoe moet dat nu in de toekomst? Ik blijf me ook maar afvragen of ik wel het goede heb gedaan door Bush te stemmen, hoewel ik weet, dat het eindresultaat hetzelfde zou zijn geweest met of zonder mijn stem. Jeetje, wat moeilijk allemaal! Ik probeer het maar van me af te zetten en dingen te doen, die mooi zijn, zoals mijn foto's van maandag bewerken.

Over 4 jaar hoop ik dat de Democraten een sterke leider naar voren schuiven, zodat er geen twijfel bestaat wie het land het beste zal regeren. Ik denk, ondanks de speculatie van de media over de evangelische Christenen, dat de meeste mensen Bush hebben herkozen vanwege de manier waarop hij het land in crisis heeft geleid. Gaan we allemaal spijt hebben van onze stem? Ik hoop het niet.

Ik kwam trouwens langs een interessante serie artikelen van Tim Overdiek op Omroep.nl over Jerry en Debbie. Goed om te lezen en een inzicht te krijgen in de gedachtengang van kiezers van verschillende kanten. Het is zo herkenbaar van wat ik om me heen heb gezien en hier thuis ook.

Vannacht heeft het flink gewaaid en nu zijn de meeste bomen vrijwel kaal, maar de gazons geenszins! Je kunt het gras in onze achtertuin niet meer zien, zo vol ligt het met bladeren. Dat wordt harken geblazen! Helaas gaat het morgen regenen en natte bladeren zijn moeilijker te harken. Toch wacht ik tot het laatste blad gevallen is, voor ik eraan begin, anders ziet het er een uur later net zo uit als voor al het werk.

De dag na de verkiezingen, iedereen zag er moe uit en zo voel ik me ook. Ik hou het vandaag dan ook kort. De nieuwe foto's (en ik ben heel blij met hoe mooi ze zijn geworden) staan hier in het Shenandoah National Park en Fall Family 2004 album.

0 reacties: