Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, november 22, 2004

Harken, harken en nog eens harken!

Vanochtend stond ik enthousiast aan onze maple boom te schudden. Waarom? Omdat het verdomde ding zijn bladeren maar niet kwijtraakt en iedere dag een tapijt achterlaat voor ons om op te harken! Het schudden hielp wel en er ligt een hele stapel bladeren in onze goot om opgezogen te worden. Helaas komt Vienna niet vaak langs hiervoor, ik heb ze pas een keer gezien.

Omdat we al twee dagen nadat we uit Londen terugkomen gasten krijgen, voel ik me nogal gehaast wat betreft het voorbereiden en versieren voor Kerst. Geloof het of niet, maar er zijn al mensen, die zowel een kerstboom (ongetwijfeld geen echte!) hebben staan als buiten helemaal hebben versierd.

Vandaag ben ik dus maar eens naar Michael's gegaan en heb daar lichtjes en kerstvlaggen gekocht. Ik moest me wel inhouden, want wat hebben ze weer een leuke dingen! Ik heb mezelf beloofd, dat ik begin volgende maand een middagje daar mag doorbrengen, we zullen zien of dat gaat lukken.

Rick kwam vroeg uit zijn werk want, film fanaat dat hij is, hij wilde naar Polar Express. Polar Express is een kerstboek over een trein, die kinderen, waaronder een jongetje, dat niet meer in Santa Claus gelooft, naar de Noordpool brengt. Daar leert hij natuurlijk geloven en krijgt een belletje van de slee van Santa.

De film is heel goed geanimeerd, met Tom Hanks in de hoofdrol. De speciale effecten zijn heel goed gedaan, het is een vreselijk leuke film, alweer een aanrader. Ik ben benieuwd of en zo ja wanneer hij in Nederland wordt uitgebracht.

Na de film hebben we bij Bertucci's gegeten. Ze hebben daar heerlijke bakstenen oven pizza.

Dit alles is naast Best Buy en Borders in Tysons Corner, dus nu zijn we ook voorzien van alle muziek en leesmateriaal, die nodig is om een 7 uur durende vlucht naar Londen door te komen.

Morgen is het inpakken geblazen!

0 reacties: