Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, november 07, 2004

Het had niet beter gekund voor onze "harkdag"! Complete zonneschijn en 22 graden, we hoefden niet eens een trui aan!

Maar wat een werk was het! Met zijn vijven hebben we er 4 uur over gedaan! Zeker vijftien enorme zakken met bladeren liggen voor het huis! Katja heeft er blaren aan overgehouden, Kai en ik hebben daarvan geleerd en met handschoenen aan geharkt.

Het vervelende is, dat het vannacht gaat waaien, dus nu ziet het gras er mooi schoon en groen uit, maar ik vrees, dat we binnenkort nog eens erover heen moeten.

Pixar heeft het voor elkaar! Met de "Incredibles" hebben ze een nog betere tekenfilm gecreeerd, dan "Finding Nemo"! Rick wilde per se vanmiddag naar deze film over Superhelden. Ik vond het zulk prachtig weer en zonde om in een theater te gaan zitten. We besloten uiteindelijk naar de voorstelling van 16 uur te gaan, zodat we toch zoveel mogelijk zon hebben gezien.

De film overtrof al mijn verwachtingen! Hij is origineel, onderhoudend, bij tijden flink spannend, kortom een must see voor de hele familie. Ik had helemaal niet verwacht hem zo leuk te vinden!

We zagen hem in een van de enorme theaters van Fairfax Corner, waar 500+ mensen in kunnen. En de film was bijna uitverkocht, dus er zullen wel zoveel mensen geweest zijn. Aan het einde barstte er een spontaan applaus los, grappig vind ik dat altijd, de filmmakers zijn tenslotte niet aanwezig. Pixar heeft zeker de Disney naam niet meer nodig, ze hebben goed aangetoond wat ze allemaal kunnen en een goede naam voor zichzelf gemaakt.

Voor de hoofdfilm begint worden er altijd voorproefjes van komende films getoond. Een daarvan is "National Treasure" met Nicolas Cage. Dat is een film waar ik absoluut naar toe wil! Wat we ervan te zien kregen deed me denken aan de Indiana Jones films, waar ik nog steeds dol op ben.

Na de film hebben we aan de overkant van het theater gegeten bij Coastal Flats, ze hebben er de heerlijkste calamari!

En nu kijken we de reunie van Dallas. Wat zijn die acteurs oud geworden, zeg!

Hard aan het werk!

Het eindresultaat voor vandaag

0 reacties: