Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 30, 2004

Jet lag!

Soms is jet lag zo slecht nog niet! Gisteravond lagen we allemaal vroeg in bed en vanochtend waren we om half zeven aangekleed en wel beneden! Rick bracht zelfs Saskia bijna een uur te vroeg naar school, zo ongewoon is dat vroege opstaan.

Het is ook wel weer erg lekker om thuis te zijn, vooral het weer was vandaag ongewoon lekker. Morgenochtend gaat het even regenen, maar dan lijkt het weer mooi te worden en de temperaturen blijven ook aan de milde kant.

Het gaf mij in ieder geval de gelegenheid om alle herfstspullen op te ruimen en te beginnen met versieren voor de Kerst. Vooral buiten wilde ik het grootste gedeelte al gedaan hebben, vanwege de regen morgen.

Ik heb ook maar "even" de laatste bladeren opgeharkt, want terwijl we op reis waren heeft het zo hard gewaaid, dat zelfs de electriciteit bij tijden uitviel. Dit had het positieve resultaat, dat alle bladeren nu definitief van de bomen zijn. We hebben echter zo'n grote tuin, dat het toch nog een heel karwei werd. Ik heb de bladeren maar in plastic zakken gedaan, want ik weet niet of Vienna nog langs gaat komen om ze op te zuigen.

Buiten staan een verlichte sneeuwman en candy cane te flonkeren, alsmede honderden lichtjes in de struiken.

Aan de voordeuren hangen twee twijgjes bezems, die ik als Rudolf the Rednosed Reindeer heb versierd. En om de brievenbus zit een huls met grappige Kerst rendieren. Het ziet er allemaal dus al goed uit, maar we zijn er nog niet.

Binnen hebben de kinderen goed geholpen, het stalletje staat en de stocking kussens liggen op de banken.

Eigenlijk gek, hoeveel werk we maken van zo'n feest van een dag! Maar erg leuk vind ik het ook wel en al die lichtjes 's avonds lekker vrolijk in de donkerte.

De eerste uitnodigingen voor Kerstfeestjes zijn ook al binnen. Helaas moet ik er al eentje afzeggen, want die valt op de ochtend van Saskia's verjaardag en 's avonds gaan we dan ook al weg naar de officiele party van Ricks werk.

We zullen er vanavond allemaal weer vroeg inliggen, voorspel ik zo. Eigenlijk ligt me dit schema wel, eens zien of we het vol kunnen houden. Mijn probleem is, dat ik de tv shows later op de avond zo leuk vind en dan blijf ik toch weer later op, dan ik wilde.

0 reacties: