Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, november 20, 2004

Ricks verjaardag

Mijn mannetje is jarig! Natuurlijk mocht hij zo lang uitslapen als hij wilde, terwijl ik het ontbijt kookte. Dit bestond uit roereieren, bacon en English muffins met vers fruit erbij. Het smaakte allemaal prima!

Kai en ik hebben de extra calorieen er daarna afgerend, terwijl Rick Saskia en een vriendinnetje meenam naar de Spongebob Squarepants film. Saskia is dol op die rare spons, dus genoot van de film.

Vanavond waren we door de Nederlandse Vereniging in Washington DC uitgenodigd voor hun jaarlijkse haring- en palingavond bij de Nederlandse ambassade. Oh, wat is dat toch lekker! Jammer, dat ik mijn maag niet kon uitrekken, want na twee haringen en twee palingbroodjes ging er helaas niets meer in.

Voor degenen, die haring en paling niet lekker vonden, waren er ook echte Hollandse kaasbroodjes (de puntjes kwamen zelfs uit Nederland) en amandelbroodjes.

We kenden er niet veel mensen dit keer en raakten aan de praat met een Nederlands-Boliviaans paar, wat ook heel gezellig was.

Na een uur of twee hielden we het voor gezien en hebben thuis Rick's verjaardagscake soldaat gemaakt. De cake van Whole Foods is onovertreffelijk!


0 reacties: