Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 04, 2004

Wow, what a difference a day makes! Gisteren was het nog een heel lekkere 22 graden, vandaag haalde het kwik de 9 graden nog niet en regende het zonder ophouden.

Eigenlijk zou ik dan naar de sportschool moeten om te oefenen, maar gelukkig voel ik me de afgelopen weken vrij goed en besloot, dat ik alleen mijn ochtendoefeningen zou doen en daarna naar de mall zou gaan.

We hebben namelijk een heel drukke twee maanden voor de boeg, met 3 reizen, gasten, een verjaardag en natuurlijk de feestdagen, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw.

Omdat we voor Sinterklaas twee keer reizen werd ik wat nerveus daarover. De weken ervoor zijn zo vol, dat vandaag de beste dag bleek om alles goed voor te bereiden. Op 5 december zullen we niet alleen met ons vijven zijn, maar ook Christine, Chuck en Mallory zijn er ieder jaar. En dit jaar zijn Ricks vader en zijn vriendin er ook. Heel wat mensen om voor te winkelen, dus!

Op een dag als vandaag met koude regen en donker weer vind ik de mall een uitkomst! Ik hoefde niet eens een jas mee te nemen, want ik parkeerde overdekt en rende de winkels binnen.

De meeste winkels zijn al in kerstsfeer en bij sommigen spelen de kerstliedjes al. Het schoot door mijn hoofd hoe de medewerkers die deuntjes aan het einde van het seizoen wel moeten kunnen uitkotsen!

Gelukkig is de mall nog niet zo ver, dat gebeurt pas na Thanksgiving eind november. Ik winkel eigenlijk maar heel weinig voor uren achtereen, dus dit was een heerlijke dag wat dat betreft. Alles overdekt,terwijl zo af en toe een lekker koffie van Starbucks en een lunch bij het Japans/Chinese restaurant me op de been hielden.

Barnes and Noble was mijn eerste stop. Daar kocht ik een aantal boeken en kalenders, altijd handig ook voor extra cadeautjes.

Bij Brookstone vond ik dingen voor de mannen en bij Claire's kleinigheden voor de meisjes.

En natuurlijk kocht ik een stel heel roze kleertjes voor mijn nieuwe nichtje. Voor babies hebben ze hier de schattigste dingen, vrijwel allemaal puur katoen. Ik had nog veel meer kunnen kopen!!

Het geeft me een gerust gevoel om al die dingen gedaan te hebben gekregen. Het is maar zelden, dat ik uren de tijd heb om rustig te winkelen, dus ik heb me uitermate vermaakt!

Na Halloween is wat ze hier het "holiday season" noemen serieus gestart. Minder dan 2 maanden voor de grote dag: Kerstmis. Ik ben dol op dit seizoen, maar dit jaar ziet het er wel heel erg druk uit!

0 reacties: