Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 15, 2004

FedEx en Bunco

Het is niet voor te stellen, dat het vorige week nog zo warm was! Winter lijkt echt zijn intrede gedaan te hebben, helaas. Gelukkig heb ik net handige oorwarmers van L.L. Bean gekregen voor Sinterklaas, die achter mijn hoofd om gaan in plaats van over mijn hoofd heen. Ze doen goed werk!

Brynna lijkt door dit koude weer juist meer energie te krijgen, ze zette het tijdens onze wandeling vanochtend zelfs op een drafje. Haar arthritis speelt haar steeds meer parten, ik moet toch maar eens op zoek naar een goedkoop middeltje ertegen.

Federal Express had een pakje voor ons, waarvan de zender eiste, dat er persoonlijk voor getekend moest worden. In zo'n geval komen ze uiterlijk drie keer langs en daarna moet je het pakje zelf gaan ophalen. Het hoofdkantoor van FedEx is best ver weg, dus besloot ik maar thuis te blijven, want na vandaag zou het dus niet meer bezorgd worden.

Het goede daaraan is, dat ik alle cadeautjes heb ingepakt. Het mindere, dat ik om 15 uur nog geen douche had genomen, omdat ik bang was de bezorger te missen. Uiteindelijk kwam het zo belangrijke pakje (wat een cadeautje voor Katja bleek te zijn) pas om 17:30!

Na gauw taco soep gegeten te hebben, ging ik om 19 uur naar mijn Bunco avond. Het is altijd weer leuk om met zijn twaalven een paar uur te spelen.

Het thema was "A Good Deed" en dit keer speelden we niet om prijzen, maar gaf iedereen $5 voor de Committee to Help Others, een niet-kerkelijke liefdadigheidsorganisatie.

Ook werd ons gevraagd een "goede daad" mee te nemen van onder de $5. Die cadeautjes werden in een grote tas gedaan en door een persoon gewonnen. Mijn goede daad was een cadeaukaart voor Starbucks, tenslotte tracteren we onszelf niet vaak genoeg!

Het werd een heel gezellige avond, met lekkere wijn en heerlijke kaas.

Terwijl ik zo aan het relaxen was, trotseerde Rick met de kinderen de gigantische Kerst drukte bij de mall. Hij heeft er op de een of andere manier behoefte aan daarvan mee te "proeven", terwijl ik de drukte daar juist zoveel mogelijk mijd.

0 reacties: