Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, december 09, 2004

Te mooi om blijvend te zijn

Na zonneschijn komt regen en wel met katten en honden uit de lucht vallend! Als het hier regent, dan doet het dat ook goed!

De prachtige zonnige dag van gisteren leek nooit bestaan te hebben, de temperatuur kelderde van 62 graden Fahrenheit naar 47 graden Fahrenheit in een paar uur. Stiekem vind ik het niet zo erg, het is tenslotte Kersttijd en daarbij horen toch gezellige donkere dagen, waarop je een haardvuurtje kunt stoken en kaarsen kunt branden.

Bovendien heeft iedereen het zo druk, dat het weer enkel vervelend is, omdat je er nat van wordt.

Om de een of andere reden heb ik alle tandartsafspraken van de kinderen in deze week geregeld. Vandaag was Katja aan de beurt. Het werd weer een heel heen en weer gerij, want ten eerste moest ze voor haar Relay for Life groep na school blijven.

Net op tijd voor de tandarts was die vergadering over, dus heb ik haar gauw bij de tandarts afgezet, terwijl ik Leah naar huis reed. Het plensde inmiddels en Saskia was alleen in een trui naar school gegaan.

Bij wijze van uitzondering heb ik haar met de auto en paraplus van school gehad om daarna meteen weer naar de tandarts te gaan om Katja op te halen.

Dit soort geschipper in het verkeer maakt me nerveus, vooral in deze tijd waarin het druk is op de wegen en mensen over het algemeen gehaast zijn en daardoor sneller brokken maken. Maar we hebben het er weer heelhuids afgebracht.

De rest van de middag en avond heb ik aan onze kerstkaarten gewerkt. Maar liefst 55 gaan vandaag op de bus! Gelukkig kan ik ze gewoon gefrankeerd in onze brievenbus leggen, dan neemt de postbode ze mee. Ieder jaar neem ik me voor alleen diegenen te sturen, die ons een kaart sturen, maar dat neemt eigenlijk meer tijd in beslag, dus dan maar zo. Onze persoonlijke kaart is erg leuk geworden. Ik heb een "Create and Print" lidmaatschap bij American Greetings en heb een van hun foto kerstkaarten bewerkt. Heel handig, dat lidmaatschap, want het bespaart ook nog eens flink wat geld als je niet iedere keer kaarten hoeft te kopen!

In plaats van televisie te kijken (hoewel we de Apprentice niet hebben gemist!) hebben we een deel van de avond geknutseld. De kinderen hebben kerstballen versierd en ik heb zakjes met potpourri van goud met rood lint voorzien en er belletjes opgeplakt. Een heel makkelijk en leuk uitziend en geurig knutseltje om mee te nemen als we worden uitgenodigd voor een Kerst drankje of hapje. Dit samen knutselen is een van de dingen, die ik zo leuk vind van deze tijd. Eigenlijk zouden we het het hele jaar door moeten doen, natuurlijk, maar cadeautjes maken is het allerleukst!

0 reacties: