Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, januari 15, 2005

Een rustige zaterdag...

Vandaag zijn de laatste Kerstversieringen opgeruimd. En hierin zijn we dus helemaal niet de laatsten! Maar Rick gaat morgen op reis en hij wilde het allemaal gedaan krijgen, zodoende.

We hebben vanochtend lekker uitgeslapen. "Sleeping in" (omgekeerde van *uit*slapen, dus) is niet iets waar onze buren aan doen (kennelijk). Regelmatig hebben we al een kind aan de deur voor achten. Vanochtend was geen uitzondering, gelukkig was ik al wakker en kon het kind mededelen, dat de mijnen nog allemaal op een oor lagen! Wij zijn ons altijd erg bewust van de eventuele schema's van anderen en het ergert me eigenlijk, als iemand zo weinig controle heeft over een kind, dat het zo vroeg al de deuren langs gaat! Rick is hier nog het meest gevoelig op, dus ik moet concluderen, dat het niet iets bij uitsteks Amerikaans is.

De hele nacht was onze kat Snickers weg. Gewoonlijk komt hij met koud weer nog net op tijd binnen, maar na onze uiting met de limousine dus niet. Toen hij om 12 uur nog niet thuis was, werd ik bezorgd. We wonen hier tenslotte net aan een drukke weg en ik zag al een schattige zwart-witte kater langs de kant. Ik ben het pleintje afgelopen, "Snickers" roepend en gelukkig kwam hij van verre aangerend. Waar hij precies was en waarom hij toen pas kwam zullen we natuurlijk nooit weten.

Eigenlijk heb ik de rest van de dag voornamelijk schaatsen gekeken. Eerst hardrijden op BVN tv, ik mis de weekends waarop ik voor de buis zat om de schaatswedstrijden te volgen. Vandaag won een Amerikaan, nota bene! Jammer toch, dat onze landgenoten steeds beter gaan schaatsen en toch zie je er niets van op de televisie. We moeten genoegen nemen met Golf, Football, Basketball en Bowling, bah!

Maar vanavond kijken we de Amerikaanse kunstschaatskampioenschappen, waarin Michelle Kwan ook meeschaatst en hoopt op een negende titel!

Rick heeft Kai en Saskia meegenomen naar Fair Oaks mall vanmiddag om een nieuw kussen voor hun bed te kopen. Hij wilde eigenlijk Kai's haar laten knippen, maar de mode hier is een soort Beatles achtig lang haar, dus Kai had daar helemaal geen oren naar! Gelukkig voor hem zijn wij meegaander dan mijn ouders en mag hij de haardracht, die hij wil.

Morgen gaat Rick voor 6 dagen naar Seattle en ga ik met de kinderen naar het koude Virginia Beach. We zullen ons niet vervelen en we komen maandagavond terug. Ik weet nog niet of ik mijn laptop mee zal nemen, zo niet, dan zal ik maandag zeker verslag uitbrengen!

0 reacties: