Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, januari 08, 2005

Meet the Fockers!

Na alle drukke december weekenden is dit een lekker rustig weekendje, niets op onze agenda, lekker rustig dus!

De dag begon met regen, maar tegen 11 uur brak de zon door en hebben Rick en ik het overgrote deel van de lichtjes buiten opgeruimd. Hij moet alleen nog op de ladder om de "ijspegels" eraf te halen en dan is het gedaan met het Kerstspul. We zijn bijna de enigen in de buurt, die alles al op hebben geruimd. Het verbaast me zelfs hoeveel mensen hun kerstbomen nog hebben staan!

Natuurlijk bleven we niet saai thuis, want dat lukt ons gewoon niet, tenzij het Kerstdag is. Al een tijdje wilden we de film "Meet the Fockers" zien, het vervolg op "Meet the Parents", met Robert de Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand en Ben Stiller.

Het was voor de verandering vrij druk in het Fairfax Square theater, waar het meestal heel stil is en we ons vaak afvragen hoe het theater overleeft naast de gigantische gebouwen met 20 of meer theaters in Merrifield en Fairfax. Maar hier hebben ze lekker stoelen, grote zalen en een speciale houder om je drankje in te zetten.

De film was ontzettend leuk, ik heb me kostelijk vermaakt. Hij was misschien wat gewaagd voor de kinderen, maar er was geen geweld en dat wil ik liever dat ze dat niet te zien krijgen. Barbra Streisand, waar ik gewoonlijk niet zo dol op ben, speelt een fantastische sex therapiste en Robert de Niro is perfect in zijn rol als harde vader. Echt een film om eens lekker heen te ontsnappen.

Na de film bleek het verkeer in Tysons Corner zo vast te staan, dat we ons originele plan om bij de Cheesecake Factory te gaan eten maar hebben laten varen. Bovendien belde Rick ze en er was om 17:45 al een wachttijd van een tot anderhalf uur!

Gelukkig bleek Cafe DeLuxe, prettig op onze route, wel meteen plaats te hebben. Hier serveren ze lekker Frans bistro eten, vooral hun frietjes zijn allerlekkerst! Het heeft ook een Europees aandoende ambiance.

Na een gezellig etentje daar belde Saskia thuisgekomen naar vriendinnetje Laura voor een logeerpartij. Katja ging uit met Leah en twee klasgenoten naar Jammin Java, een leuke koffietent waar op de weekends regelmatige artiesten komen spelen. Rick en Kai speelden Halo 2 en ik las verder in mijn boek van Philippa Gregory "The Other Boleyn Girl". Kortom een lekker rustige zaterdag!

0 reacties: