Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 07, 2005

Luie vroege lentedag

De dag na de Superbowl. Het grote onderwerp is dan de reclames, die zoiets als 2,4 miljoen dollar per stuk kostten. Er was een controversiele reclame, die van Go Daddy.com, hij mocht maar een keer gezien worden, verder niet. Stel je voor, dat er een Janet Jackson achtig schandaal van zou komen! Hier kun je de reclames zien, die gisteravond getoond werden. Mijn favoriet was de Mustang reclame.

Helaas gaan na zo'n sportfeest ook veel mensen achter het stuur zitten met een glaasje te veel op. Fairfax County politie arresteerde gisteravond 20 mensen, omdat ze onder de invloed reden. En niet zo'n beetje ook! Gelukkig hoefden, op mijn vader na, geen van onze gasten naar huis te rijden. En mijn vader had zoveel last van jet lag, die was al vroeg vertrokken.

Vandaag moet ik toegeven, dat ik heel, heel lui ben geweest. Ik heb het allernodigste in het huishouden gedaan, maar daar is het bij gebleven, ik schaam me diep!

Christine belde vanochtend of ik alsjeblieft bij haar in de buurt wilde komen wandelen. Zij moest haar auto naar de garage brengen omdat er een "recall" op was. Als er een recall is voor een auto wordt wat er mis is gratis gemaakt. Bij de Ford garage, waar zij en ook wij onze auto's hebben gekocht, krijg je een leen-auto mee, terwijl die van jou gemaakt wordt. Heel handig!

Ze voelde zich niet op haar gemak in die leenwagen te rijden, dus reed ik naar Fairfax. Het was alweer prachtig weer. We liepen zonder er erg in te hebben een uur en vijfenveertig minuten door de prachtige natuur. Het leuke van de kale bomen vind ik, dat je alle vogels, die erin zitten, ziet. En er zijn werkelijk prachtige vogels in dit gebied.

Toen ik thuiskwam was Rick ook al thuis. Vanmiddag werd namelijk een nieuwe DSL lijn geinstalleerd in ons huis. We hadden kabel, maar deze service maakt het internet supersnel! Bovendien kunnen we nu binnenkort onze eigen server beginnen.

Heel lui heb ik vanmiddag eerst een tijd met Wendy in Nederland gekletst via MSN. Erg leuk en gezellig, net alsof je een vriendin op de koffie hebt, maar dan virtueel.

Daarna heb ik als een soort witte duivel door het huis geraasd om alles op te ruimen en te wassen. En toen ben ik weer heel lui op de stoep voor het huis in de zon gaan zitten en heb tijdschriften gelezen tot ik in de schaduw zat.

In de zomer is het fijn, dat onze achtertuin op het noorden ligt, maar in de winter is het te koud om dan op het deck te zitten. Voor het huis is het minder gemakkelijk zitten, maar wel veel warmer!

Ik heb vandaag zoveel zon gezien, dat ik waarempel verbrand ben! Helaas zal het warmere weer niet lang meer aanhouden, voor donderdag worden alweer sneeuwbuien voorspeld.

En tot slot nog even een paar idiote ideeen voor nieuwe wetten hier in Virginia:

De wet om het zonder helm motorrijden toe te laten is gelukkig weggestemd.

Maar helaas gaat een wetsvoorstel, waarin een boete van $50 gevraagd zal worden van mensen, die hun "ondergoed" laten zien, wel naar het House of Representatives. Zucht!

0 reacties: