Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, maart 18, 2005

Bepakt en bezakt!

Pff, er komt toch altijd heel wat kijken bij een weekje vakantie! Hond naar de kennel, kattenverzorgster de sleutel geven, nog wat laatste was wegwerken en natuurlijk het huis op orde brengen, want ik heb er een hekel aan in de rotzooi thuis te komen.

En dan natuurlijk al het passen en meten, vooral met vette truien, skis, sneeuwbroeken en -laarzen een hele kluif. Enfin, het ging allemaal in twee koffers en twee enorme duffels en nog wat losse tassen. Hopelijk past het straks allemaal in de auto.

Omdat ik de enige niet skier in het gezelschap ben (met uitzondering van de vriendin van Ricks vader, maar iets zegt me, dat zij geen match is voor mij met langlaufen en sneeuwschoenen lopen) zal ik me waarschijnlijk best veel alleen moeten vermaken. Om wat vertier (behalve de prachtige natuur, natuurlijk!) te hebben, ben ik naar Circuit City gegaan om een MP3 player te kopen. Ik vond de Rio Forge, 256mb, voor $120 met maar liefst een $50 mail in rebate, totale prijs dus $70, echt niet duur voor zoiets! Met zo'n mail in rebate krijg je $50 teruggestort op je credit card. Je moet er wel even een postzegel voor plakken, maar dan heb je ook wat!

Toen de kinderen thuis kwamen uit school moest er nog wat spul gekocht worden bij CVS en Saskia was haar leesboek vergeten, dat aan het einde van de vakantie uit moest zijn, dus daarna op naar Borders voor een nieuw boek. Ik moest me bedwingen niet ook een nieuw boek te kopen, maar ik heb er nog te veel te lezen.

En nu zitten we dus te wachten. We hebben een late vlucht vanuit Dulles, dus kunnen alles in alle rust doen.

Er is wel internet in het huisje waar we zitten, maar ik weet niet of ik er vaak gebruik van ga maken. Ik wens iedereen dus een heel prettige week en Vrolijk Pasen!
Op Paaszondag zijn we weer terug.

0 reacties: