Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 14, 2005

En meer verjaardag...

Het is stralend weer buiten en Rick heeft zojuist een even stralende dochter naar school gereden. Ze was zo opgewonden, dat ze al om 5:30 onder de douche stond te zingen!

Onze traditie is altijd cadeautjes openmaken zodra je wakker bent (Rick wil de zijne altijd pas 's avonds openen), dus werd de hele familie om 6:15 uit bed getrommeld. Saskia en Kai waren daar niet blij mee, maar kwamen er uiteindelijk toch grommend bij zitten.

Ieder van ons gaf de jarige een ding. Haar grote cadeau van ons dit jaar is een digitale camera, een Canon Powershot S60. Voor school moet ze steeds meer fotograferen voor projekten en volgend jaar wil ze een fotocursus gaan volgen. Dit is haar eerste eigen fototoestel en ze was er de koning(in) te rijk mee!

Kai gaf haar een draagtas voor het toestel en Saskia de Sims University. Na het uitpakken kookte Rick een heerlijk ontbijtje met French toast (brood gedoopt in een ei mengsel en dan gebakken) en syrup. Een verschrikkelijk gelukkige Katja verdween daarna om 6:45 naar school. Daar zal ze ook vast van haar vrienden nog de nodige aandacht krijgen.

Gisteren kwam mijn vader met zijn cadeautje en kaart voor haar en zijn we met zijn allen bij de Melting Pot gaan eten, Katja's keuze voor haar speciale maaltijd (hoewel ze ook nog een verzoek had voor vanavond, natuurlijk). Het was zoals altijd weer dolgezellig.


De verjaarsviering is nog niet voorbij, maar voor ze thuis komen uit school ga ik een waslijst van "chores" afwerken. Tenslotten vertrekken we vrijdagavond voor meer dan een week en moet er nog van alles geregeld worden daarvoor!

0 reacties: