Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, maart 31, 2005

Voorpret en "hugs"

De kinderen en ik lopen al de hele middag te zinnen op een goede 1 April grap voor Rick en voor Katja's beste vriendin Leah. En ik heb het gevonden voor Rick! Nu moet ik hem alleen nog van zijn laptop weglokken morgenochtend. Op deze website zijn allerlei computer grapjes te vinden, nu alleen nog even uitzoeken welke het leukste is!

En terwijl ik aan het zoeken was, vond ik nog een paar heel leuke sites over dit onderwerp: de beste aprilgrappen aller tijden en leuke e-kaarten. Daarvan moest ik er natuurlijk een stel verzenden!

Vandaag was een vakantie plan dag, heerlijk, want het was buiten wat grauw en behalve een lange wandeling met Brynna had ik niet veel zin me fysiek erg te vermoeien. Brynna wordt wel echt oud, ik ga haar maar baby aspirine geven tegen de arthritis, ze komt met haar achterpoten bijna niet meer op. We noemen haar hier voor de grap "Old Fart", wat niet alleen "Ouwe Sukkel" betekent, maar ook letterlijk voor haar opgaat, ze meurt me wat af als ze aan mijn voeten ligt!

Rick moet 9 mei naar Las Vegas en ik mag mee!!! Het is de eerste keer, dat we alle drie de kinderen bij vrienden hebben kunnen onderbrengen, ik zie er enorm naar uit. Vandaag hebben we onze vliegtickets geboekt.

Verder willen we in juli naar Grand Teton en Yellowstone National Park en heb ik daar vandaag eindelijk het merendeel van de hotels voor geboekt. Tot mijn verbazing vond ik nog plaats in Grand Teton park, maar Yellowstone was vol. Misschien maar goed ook, want na al die natuur vinden de kinderen het vast ook weer leuk om in een stadje te zijn. Ik kan niet wachten, misschien ga ik nu in juli eindelijk een beer in het wild zien!

Vanmiddag had ik een massage. Het is wel fijn, dat Laura naar ons huis komt met haar tafel. Ze is natuurlijk over de jaren ook al meer dan alleen de massage therapiste geworden. Zo zorgde zij terwijl we op vakantie waren voor de poezen (ja, dat was die auto op de webcam). Ze is dol op Snickers vooral.

Ze is ook een heel interessant persoon voor mij. Ze is 100% Amerikaans, opgegroeid in Ohio en heeft als kind (vader militair) in de Filippijnen gewoond, maar ze is ook een Lesbienne in een heel conservatieve staat. En toch voelt ze zich hier thuis. Ik geniet altijd van haar verhalen en haar kijk op de wereld, ze denkt erg liberaal, maar op veel gebieden ook weer heel conservatief. Ik kan het prima met haar vinden.

Vandaag bij de kapper realiseerde ik me weer eens, hoe makkelijk Amerikanen "hugs" geven. Bij binnenkomst kreeg ik zomaar een hug van een van de medewerksters, omdat ze me al zolang niet had gezien, ik voelde me een beetje een paal, maar goed. Later zat ik met allerlei kleurstof in mijn haar (shh!!) en kwam een vaste klante langs. Degene, die haar haar waste (uit een Zuid-Amerikaans land en ze spreekt alleen Spaans) had gewicht verloren en verdiende daarvoor een "Hug".

Grappig is, dat, hoewel je zou denken, dat lichamelijk contact in de Latijns Amerikaanse landen gewoon is, de vrouw nogal stijf reageerde. Zo reageerde ook de andere Latijns Amerikaanse, die kennelijk (zo verklaarde de Amerikaanse) recentelijk haar zoon had verloren. Weer een zeer hartelijke hug, weer een nogal stijve reactie van de ontvangster. Ik stond erbij en ik keek ernaar (ok, ik zat, maar verder...).

0 reacties: