Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, april 20, 2005

32 graden!

Natuurlijk, het is pas april en het is te mooi om waar te zijn, want het weer wordt na vandaag weer koeler, maar jeetje, 32 graden werd het vandaag!!

En ik ben nu pas (21:10) weer binnen, na de hele dag buiten te zijn geweest (ok, met tussenpozen).

Saskia "scooterde" (stepte) vandaag naar school. Eigenlijk heb ik daar een hekel aan, want dan moet ik dat stepje weer mee naar huis slepen. Maar we waren wat laat en ze gaat een stuk sneller met dat ding, dus vooruit. Met hondenriem in een hand en step in de andere hand liep ik terug. Ik word er al heel bekwaam in.

Omdat ik weer twee boeken had verkocht via Amazon.com besloot ik die op de fiets naar het postkantoor te brengen (je moet ze binnen twee dagen verschepen). Het was zo mooi, dat ik besloot gelijk maar door te fietsen op het W&OD pad en voor ik het wist was ik een uur onderweg.

Bij thuiskomst kon ik het toch niet laten om foto's te nemen in de achtertuin. Op het moment bloeien drie van de mooiste bomen op een paar meter hiervandaan!

Onze bloeiende achtertuin


Dogwood is terecht de staatsbloem van Virginia

Het was zo warm, dat ik besloot een heel snelle douche te nemen en toch een short aan te trekken. Direct daarna reed ik naar Christine's huis om met haar naar Wegmans te lopen. Wegmans ligt zo'n 5 kilometer van haar huis, dus het was nog even flink aanpoten ook! Die douche was tenminste niet meer te voelen na die wandeling!

Bij Wegmans bestelden we lunch, hun zalm BLT (bacon, lettuce and tomatoes) is om je vingers bij af te likken. Voor we weggingen kocht ik wat fruit, vooral hun meloenballen doen het bijzonder goed bij de kinderen.

Voor ik naar huis ging stopte ik bij de Target vlakbij Christine's huis. Meestal loop ik er de halve dag als een zogenaamde "slob" bij hier, in mijn uniform van "exercise clothes": zwarte broek of short, slobberig t-shirt of sweatshirt, witte sokken en "sneakers" (sportschoenen).

Maar ik wilde weleens wat leukers en volgens Christine had Target dat. En inderdaad, ik vond er een paar leuke shorts en t-shirts van Champion, die ik zelfs "gewoon" nog kan dragen. Leuke sportkleding is moeilijk te vinden en vooral niet voor een schappelijke prijs, dus ik ben dik tevreden! Ik vond er ook twee t-shirts voor Saskia voor $5 per stuk! Dat zijn pas prijzen!

De rest van de middag hebben we buiten doorgebracht, volleybal gespeeld, gekletst en gelezen en vooral buiten geweest. Want morgen wordt het weer koeler, dus er moest gebruik van dit weer worden gemaakt. Nu heb ik helemaal zin in juni, wanneer het bijna dagelijks zulk weer zal zijn!


Volleybal in de achtertuin

0 reacties: