Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, april 18, 2005

Monday, Monday...

"Mammie rocks!", zei Katja tegen Saskia aan het einde van de middag. Dat is zo ongeveer het grootste compliment, dat je als ouder kunt krijgen van een tiener! Ik glunderde, natuurlijk!

Waarom "rock" ik? Omdat ik madammeke mee uit winkelen heb genomen bij Tysons Corner en ze eindelijk, eindelijk een heel stel leuke shorts en een paar capri broeken heeft gevonden! Het wonder is geschied! Hallelujah! Het is namelijk zo, dat de mode voor shorts op het moment of hot pants achtig kort of bermuda stijl lang is. Geen van beide stijlen staan Katja goed. Gelukkig had Hecht's leuke shorts en Express leuke capri's. En ik had een happy teen en geloof me, dat is erg leuk!

In de tussentijd had Saskia een verjaarspartijtje bij Build A Bear. Ik moet Ricks vaders vriendin toch echt eens vertellen, wat een slecht advies ze heeft gekregen om geen aandelen in dit bedrijf te kopen omdat het een eendagsvlieg zou zijn!

De zaak is altijd druk, er zijn altijd nieuwe speelgoedbeesten en kleertjes en om het andere verjaarsfeestje is bij Build A Bear. Zelfs de tieners zijn er dol op, Katja heeft vandaag als verjaarscadeautje voor Leah een kikker gekocht, aangekleed als een jongetje. Dit is een winnend concept, het bereikt een groot publiek, want welk vrouwspersoon wil er nu geen grappig aangekleed superzacht speelgoed beest? Ik moet mezelf ervan weerhouden er een voor mij uit te zoeken.

Na afloop werd er een Haagen Dasz ijsje getracteerd. Katja en ik hadden ook wel zin in een ijsje, ik ben dol op hun koffiesmaak!

Op weg naar buiten stopten we nog even bij The Children's Place, waar Saskia ook drie shorts vond, ook zij had er nog geen voor dit seizoen en aangezien het morgen en overmorgen bijna dertig graden wordt, zijn ze hard nodig. Children's Place is heerlijk goedkoop, $10 voor een short!

Met twee blije meiden stond ik om 5 uur weer buiten, waar het heerlijk weer was en warmer dan in de mall (in dit seizoen heb ik een hekel aan de koude airconditioning, het is buiten nog niet warm genoeg om het lekker te vinden!). Gelukkig heb ik vanochtend volop van het weer kunnen genieten, want ik ben 7 kilometer gaan rennen.

Ook heb ik uitgevonden, dat het verkopen van gelezen boeken via Amazon.com kinderlijk makkelijk is! Onze boekenverzameling dreigt het huis over te nemen en anders zou ik die boeken gewoon weggeven. Ik heb vanochtend 19 boeken te koop gezet daar en drie ervan zijn al verkocht! Ik verscheep ook internationaal, hopelijk verkoopt dat sneller. Ik heb er een nieuwe hobby bij!

Nu is het lekker relaxen en Nanny 911 kijken. Deze show vind ik leuker, dan Super Nanny, want er is meer varieteit in de discipline methodes en de gezinnen zijn vele malen erger! Onvoorstelbaar, ik zit met open mond te kijken. Interessant wel, dat het altijd duidelijk de ouders zijn, die hun manier van doen moeten veranderen, daar reageren de kinderen op.

En dit is hoe ik 's avonds op het deck zit (foto door Katja genomen):

0 reacties: