Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, april 03, 2005

The tough go shopping...

Brrr, harde wind en een bewolkte lucht en een temperatuur van 11 graden, de laatste (laten we het hopen) winterdag, vandaag. En vannacht gingen we een uur vooruit, dus leven we nu ook in de zomertijd. Vanaf morgen mogen de warme temperaturen dus beginnen!

Rick stond met een prima humeur op en bood aan voor iedereen een ontbijtje te gaan halen bij McDonald's. Nu vind ik op zijn tijd hun Egg McMuffin heerlijk, vooral zoals hij bij "onze" Mickey D's wordt gemaakt, want het ei is dan niet helemaal doorkookt en de Canadian bacon heeft geen harde stukjes. Heel erg lekker was het weer!

Als het weer slecht is, is het wel erg fijn, dat ook op zondag vrijwel alle winkels open zijn. Saskia had om 1 uur een verjaarspartijtje en we hadden nog geen cadeautje. Voor de kerken uitlieten (rond 11 uur wordt het overal druk) gingen we dus gauw naar Michael's en zochten een knutselwerkje uit.

Alle zijden bloemen bij Michael's

Alle knutsel gangen

Saskia probeert een keuze te maken

Nadat we iets om dreamcatchers mee te maken hadden uitgekozen reden we de (enorme) parkeerplaats over om dichter bij Safeway te parkeren. Deze Safeway had vrijdag zijn "grand opening" en schijnt de grootste aan de oostkust te zijn. Natuurlijk waren we flink nieuwsgierig en brachten er met gemak een uur door! De werknemers zijn duidelijk blij er te zijn en we konden verscheidene lekkere dingen proeven tijdens het shoppen. Deze winkel ligt heel dicht bij ons huis, bovendien is er een vestiging van onze bank in te vinden, heel handig dus! Rick vond me heel on-ethisch, maar ik heb een heel stel foto's genomen.

De enorme facade van de Safeway

De bloemen en vruchtenafdeling

Slechts een gedeelte van de geraspte kaas afdeling

Saskia kiest yogurtjes uit

Een van de gangen met vrieskasten

Eentiende van de inhoud van de vrieskasten

Een delicatesse voor sommigen (walg!)

Een gedeelte van het rundvlees

Ongeveer de helft van de keuze aan spaghetti sauzen!

Na een snelle lunch en nadat we Saskia bij haar verjaarspartijtje hadden afgezet, gingen de tieners en ik op zoek naar lentekleren. Ze hadden gisteren van hun oom en tante in Canada cadeaubonnen voor Old Navy gekregen, dus dat was onze eerste stop. We slaagden er goed, Kai met drie polo's en twee shorts, Katja met capri's en slippers. Ook voor Saskia en mijn kleine neefje en nichtje slaagden we goed en de uiteindelijke rekening was zeer redelijk (Kai's polo's kostten bijvoorbeeld $12,50, dat is toch niets?).

Old Navy ligt een paar minuten van Fair Oaks Mall af en het was vrij makkelijk voor de kinderen om me te overtuigen daar ook heen te gaan.

Als eerste stopten we bij PacSun. Hoewel de nieuwigheid wel een beetje van deze winkel af is (gelukkig, want ze zijn flink prijzig!) wilde Kai toch dolgraag nieuwe schoenen van DC, hier te vinden. Terwijl ik in de rij stond, drukte een vrouw een coupon in mijn handen voor $25 korting, zeggend, dat het eruit zag alsof ik die wel kon gebruiken! Nou, zeker! Ik was haar zeer dankbaar!

Tot slot slaagde Katja goed bij American Eagle, met een heel leuk bloesje, capri broek en een aantal t-shirts. We hadden inmiddels dorst gekregen, dus sloten we onze shopping trip af met smoothies van Mr. Smoothie. Hartstikke leuk om met mijn tieners te winkelen (hoewel flink duur!) en ik vind het ook heel leuk te zien hoe ze elkaar kleding advies geven.

Na een nieuwe Desperate Housewives zijn we klaar voor bed en een nieuwe werkweek!

0 reacties: