Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, mei 07, 2005

Anticipation!

Vandaag stond natuurlijk voornamelijk in het teken van voorbereidingen voor onze reis naar Las Vegas morgen. De kinderen zullen alle drie bij verschillende families gaan logeren. Heel fijn, dat we mensen kennen, die niet alleen bereid zijn voor onze kinderen te zorgen, maar waarvan we ook zonder twijfel weten, dat ze van onze kinderen houden en er net zo goed voor zullen zijn (zo niet beter!) als wij zelf!

Katja gaat natuurlijk bij Leah logeren. Zij is daar al vrijwel de tweede dochter (zoals Leah dat bij ons is) en, omdat Katja al een paar weken het Weight Watcher's dieet volgt (met goede resultaten overigens!), hebben haar ouders zelfs allerlei verantwoord eten voor haar ingeslagen. Zo lief!

Kai zal bij zijn vriendje John logeren. Mary en David zijn al jaren goede vrienden van ons en zijn werkelijk exemplaire ouders. Kai zal het er heerlijk hebben, daar twijfel ik niet aan.

En als laatste Saskia, zij zal bij onze buren logeren. Patricia, ons buurmeisje, is een paar jaar jonger, maar Saskia en zij zijn goede vriendinnetjes. Lorraine, onze buurvrouw, is lerares. Met al Saskia's schoolproblemen op het moment zou ze niet in een beter gezin kunnen gaan logeren! Misschien is het zelfs wel even goed voor haar om iemand anders te hebben om mee te praten. Lorraine is een schat en is dol op Saskia, dus dat zit allemaal wel goed.

Rond 10 uur vanochtend belde Christine of ik zin had in een lange wandeling. Nou en of! Het was prachtig zonnig weer en we liepen door Nottoway Park, waar het druk was met baseball teams en mensen, die hun honden wandelden. Het bos was echter lekker rustig en heerlijk om in te lopen. We lieten dit keer de fitness oefeningen achterwege.

Na de lunch nam Rick de kinderen mee naar het park om Kai's raket, die hij voor zijn verjaardag had gekregen, af te schieten. Helaas raakten ze die kwijt in de bomen, dus ze waren al gauw weer terug. Wel een teleurstelling voor Kai, natuurlijk.

Mijn horloge is vorige week stukgegaan en gisteren kwam mijn ultramoderne nieuwe Moederdag cadeautje aan. Alleen was de band veel te groot. Ik wilde dus naar Tysons om die te laten verkleinen. De meisjes gingen mee.

De grote rage hier zijn Mogu kussentjes. Gisteren heeft Katja mij een lieveheersbeestje gegeven en nu wilde Saskia ook zoiets. Volgens haar zou ze ons dan minder missen. Ik moest wel even glimlachen, madammeke weet het goed te spelen! Ze koos bij een standje een eendjeskussen.

Bij FastFix vond ik eindelijk mensen bereid om mijn bandje korter te maken, kennelijk is dit horloge een moeilijk iets, want bij drie voorafgaande zaken werd me gezegd, dat ze het weg zouden moeten sturen en daar had ik geen zin in!

Katja wilde een t-shirt met "Hugs not Drugs" erop, daar protesteer ik natuurlijk niet tegen! Dus kochten we dat bij Delia's.

Saskia had intussen natuurlijk ook weer trek en we besloten een ijsje bij Dippin' Dots te kopen. Katja en ik namen no fat chocolate, wat maar 60 calorien had! Dat paste dus goed in Katja's dieet.

Inmiddels was mijn horloge ook klaar en gingen we huiswaarts. Daar printte (is dat nu Nederlands?) ik drie medische formulieren uit en brieven met instructies voor de gast families. We zijn inmiddels helemaal ingepakt en onze vriendin Lauren, die toevallig thuis komt uit San Diego, zal voor de dieren zorgen. Ik kom laat woensdagavond weer thuis, maar hoop in Las Vegas ook internet te hebben.

Happy Mother's Day alvast voor mijn vrouwelijke bezoeksters! Wisten jullie, dat we een (West) Virginiaanse kunnen danken voor de moderne moederdag? Anna Jarvis, die nota bene zelf geen kinderen had, heeft een groot deel van haar leven voor deze dag gevochten en uiteindelijk gewonnen!

Rick heeft de jongste twee kinderen nu mee naar de film, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, en Katja is aan het babysitten, dus ik geniet van een ongewone paar uur alleen thuis! ABC zendt de film "Harry Potter and the Chamber of Secrets" (deze website toont fouten in de film, erg leuk!) uit en aangezien ik een Harry Potter fan ben, geniet ik daar volop van!

0 reacties: