Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, mei 02, 2005

Kwek, kwek

Een echte maandag vandaag, opruimdag en voor Saskia een vroeg uit school dag. Het blijft moeilijk met haar en ik heb morgen hopelijk eens tijd om het hoofd van de school hierover te schrijven. Saskia's rapport is ook flink omlaag. Ik wou, dat ik haar ervan kon overtuigen, dat het echt allemaal zo ernstig niet is.

Christine en ik hebben vanochtend nog net genoten van de zon, want die verdween al gauw achter de wolken, helaas. Het regende zelfs vanmiddag wat en het is veel koeler dan gewoonlijk voor de tijd van het jaar. Op zich vind ik dat niet erg, want zo blijven de bomen en struiken veel langer in bloei.

Kai kwam thuis en begon meteen boven op de lopende band te lopen. Daarna kwam hij hier beneden, maar hij bleef maar lopen. Nu wist ik, dat hij van school een pedometer had gekregen en Kai kennende vind hij zo'n ding razend interessant. Maar vanwaar al dat lopen, toch maar eens gevraagd, want zo'n ijsberend kind werkt op de zenuwen en wie weet was er wel iets.

Oh, zegt ie, ga maar naar Walksmartvirginia.com, onze klas doet daar aan mee. Dus heb ik die website gelezen, hun doel is een miljoen passen en als ze hun dagelijkse aantal stappen invoeren krijgen ze op een kaartje te zien, waar ze heen zijn gelopen en leren ze iets over die plaats. Hartstikke leuk!

Katja heeft weer de hele middag aan haar biologie projekt gewerkt samen met Tom. Ze werden er wel melig van, want het gegiechel was niet van de lucht. Na alle uren, die ze erin heeft gestopt krijgt ze hopelijk wel een A!

Zelf heb de middag besteed met foto's bewerken en ze eindelijk online te zetten. Er zijn vier nieuwe albums te bezichtigen:
-- Washington DC met de kersenbloesems in bloei

-- bloesem foto's genomen met mijn nieuwe macro lens

-- foto's van ons uitje naar de dierentuin vorige week

-- familie foto's deze lente genomen

In plaatselijk nieuws werd vermeld, dat Duck Cheney, de eend, die naast het Witte Huis zat te broeden door de National Park Service naar Rock Creek Park is verhuisd met haar gezinnetje.

En we hebben hier in Noord-Virginia maar geluk, we kunnen op bijna iedere hoek van de straat Starbucks koffie kopen! Falls Church heeft zelfs per hoofd van de bevolking de meeste Starbucks locaties in het hele land! En Vienna staat op nummer 16. Ach ja, er zijn toch ook mensen, die de meest onbelangrijke onzin bijhouden!

0 reacties: