Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 19, 2005

Sportkleding

Oh griezel, oh groezel, oh kakkerlak (wie zei dat ook alweer, ik kan er niet opkomen)! Morgen wordt de hele dag regen voorspeld en ik was net zo gewend aan het lekkere zonnige weer! Gelukkig maar een dag en ja, ik weet, ik mag gewoon niet klagen, het is elders veel erger en de plantjes hebben ook hun vocht nodig.

Maar goed, Kirsten en ik hebben vanochtend maar gauw van de zon gebruik gemaakt door weer te gaan rennen. Zij vond het W&OD pad zo mooi, dat we onze route van gisteren herhaald hebben. Dit keer zonder de herten, want ze waren de nabij gelegen voetbalvelden aan het maaien en dat maakte natuurlijk een enorme herrie.

Dat geluid van grasmaaiers is trouwens een dagelijks terugkerend iets, overal komen services het gras van mensen in de buurt maaien. Sinds kort gebruiken wij ook zo'n service, want Rick komt er gewoon niet (op tijd) aan toe en je wilt hier niet met te lang gras betrapt worden, dat is not done en Rick is daar zeer gevoelig op!

Na een uur rennen besloot ik, dat ik helemaal genoeg had van al mijn afgedragen sportkleding. Ik sport vrijwel iedere dag en iedere ochtend doe ik weer hetzelfde afgedragen klofje aan, alles is zeker 3 jaar oud en meerdere malen per week gedragen. En dat terwijl ik daar vaak toch zeker de helft van de dag in rondloop en er zelfs vaak nog in naar winkels ga. Ik voelde me opeens hoogst onaantrekkelijk.

Tijd om daar eens verandering in te brengen! Nu is een van de redenen, dat ik zo weinig sportkleding koop, dat ik het veel te duur vind. Het klinkt misschien als niets voor Nederlandse begrippen, maar ik moet toch even flink slikken als ik zie, dat een Nike skort $50 kost!

Een goede zaak voor sportkleding is Target. Daar verkopen ze Champion merkkleding en die is daar een stuk goedkoper dan in de sportzaken. Helaas hebben ze vrijwel nooit mijn maat. De maat "Small" is zeer dun gezaaid. Ik vond er een short en een t-shirt, veel minder dan ik gehoopt had.

Een winkel als Target is wel gevaarlijk, want er is zoveel te zien en te krijgen, dat ik natuurlijk weer van alles meer meenam! Vijf hele leuke plastic borden voor het buiten eten, bijvoorbeeld, en een grote citronella kaars met drie lonten, ook voor buiten (natuurlijk), want de eerste muggen zijn alweer aanwezig.

Omdat ik toch wel meer dan een nieuwe outfit wilde was de volgende stop Dick's. Dit is een werkelijk gigantische sportartikelen winkel van drie verdiepingen!

De hele begane grond is enkel sportkleding, de helft daarvan was Nike (ik ben trouwens al een tijdje nieuwsgierig, hoe spreken Nederlanders die merknaam uit?)! Wat een keuze! Ik slaagde helemaal, wel veel duurder dan ik gehoopt had, maar ik zal van nu af trendy door de straten van Vienna rennen en daar is toch veel voor te zeggen.

Net weer het zoveelste politieke telefoontje gekregen, een geautomatiseerde "endorsement" van een of andere politicus voor zijn te verkiezen collega. We krijgen er nu al twee of drie per dag, terwijl de verkiezingen nog een half jaar weg zijn! Het vervelende is, dat die telefoontjes als "out of area" op onze caller id verschijnen en dat doen telefoontjes uit Nederland bijvoorbeeld ook. Ik kan ze dus niet laten gaan (maar hang wel meteen weer op als ik doorheb wie het is, ik heb een grondige hekel aan het op deze manier stemmen verwerven en ze bellen op de meest ongelegen tijden).

Vanavond is de laatste aflevering van de derde "The Apprentice" serie van Donald Trump. Het is vrijwel compleet duidelijk wie er gaat winnen, maar voor de verandering is het tenminste een vrouw!

0 reacties: