Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, mei 24, 2005

Toverballen, gillende Vietnamezen en Las Vegas foto's

Kennen jullie ze nog? Die harde snoepjes waar je op zoog en die je telkens uit je mond nam om te kijken welk kleurtje ze nu weer hadden? Saskia had vandaag net zoiets, Gobstoppers genoemd. Heerlijk!! Brings back memories!

Zoals op de webcam wel te zien was heeft het hier vandaag heerlijk gesausd. En groen, dat het overal is! Het lijkt echt of de regen het groen in de natuur verdiept. Ook komen met regen de regenwurmen (hee, zouden ze daarom zo heten?) tevoorschijn en liggen er honderden op de oprit. Ik moet bekennen een paar moorden gepleegd te hebben met mijn autobanden, helaas!

Voor het eerst in lange tijd heb ik mijn elliptical machine boven weer eens gebruikt. Ook goed voor mijn spieren, want de beweging daarop is heel anders dan rennen of lopen, dus ik voelde mijn benen goed. Met kijken naar de Today Show van NBC kwam het halve uurtje wel om. Daar toonden ze leuke Vaderdag cadeaus. Wat dacht je van een brandijzer met zijn initialen om in steak of hamburger to branden (hopelijk alleen daarvoor gebruikt!). Dat en een cowboyhoed lijken me wel wat voor mijn vader!

When the weather gets rough, the tough go shopping, toch? Dus ontmoetten Christine en ik elkaar eerst voor lunch bij California Pizza Kitchen (ja, waar ik gisteravond ook heb gegeten, gelukkig is hun menu uitgebreid). Daar bestelden we hete thee (moet je er hier bij zeggen, anders krijg je iced tea) en een salade, hoewel deze waiter dat de ergste klanten vindt.

Na het eten liepen we naar Ann Taylor Loft, waar een grote lente uitverkoop werd gehouden. Ik vond er een leuke capri voor maar $18, gewone prijs $50. Leuk koopje dus!

Kai heeft donderdagavond een uitvoering van het schoolkoor, waar hij dit semester bij hoorde tegen wil en dank. Hij vroeg nog, of we niet iets anders konden doen die avond, zodat hij een excuus heeft niet mee te hoeven doen. Maar ik wil hem wel eens zien zingen, ha ha. Hij moet daarvoor een wit overhemd en een zwarte nette broek hebben, die hij natuurlijk niet had. Dus op naar Sears in Fair Oaks Mall en daar vond ik beiden voor ieder maar $15. Maar wat vind ik Sears toch een vreselijke winkel! Ze hebben alle polyester kleren, waar ik een hekel aan heb, goedkopere kleding hoeft toch niet zo lelijk te zijn?

Terwijl ik daar was, besloot ik mijn nagels ook maar weer eens te laten doen. Ook dit nagelsalonnetje wordt door Vietnamezen gerund, die hebben er hier het monopolie op! Het begon aardig genoeg, een van de redenen waarom ik weleens naar deze ga, is omdat ze lekker snel zijn. Ik heb er een hekel daar een uur te zitten, want ze spreken geen woord Engels!

Ik betaalde met een credit card en gaf een royale tip daarop. Toen ik mijn nagels zat te drogen begint die vrouw opeens door mijn tas te rommelen!! Zogenaamd om mijn sleutels te zoeken. Nu heb ik een cijferslot op de auto en laat soms mijn sleutels in de auto liggen (om hem te starten moet je een speciale combinatie kennen, dus gestolen kan hij zo niet worden). Ik zei haar dat en terwijl ik het zeg begon ze mijn cash te tellen! "You can pay me cash", zei ze. Ik antwoordde, dat ik die voor andere dingen nodig had, de brutaliteit! Aan de ingang van hun salon hebben ze allemaal credit card logo's hangen, dus waarom dat gezeur om cash?

Toen mijn nagels droog waren zei ik gedag en liep de winkel uit. Tot mijn consternatie rende de vrouw me gillend achterna, alsof ik een dievegge was, roepend "I want my cash, I need my money!". Ik dacht echt, dat ze gek geworden was. Kennelijk was ze vergeten, dat ik al met een credit card betaald had. Ik schaamde me te pletter, want iedereen keek natuurlijk. Ik ben heel ijzig weer naar binnen gelopen, heb het credit card bonnetje op haar tafeltje in haar gezicht gezwaaid en ben hoofdschuddend weer naar buiten gelopen. Daar zal ik voorlopig niet terugkeren!!

Saskia is nu klaar met haar SOL testen, hoera! Om dat te vieren hebben we een Slurpee gehaald bij Seven Eleven. Katja heeft haar laatste test morgen, niets te vroeg, want haar humeur lijdt er ook ernstig onder!

Verder heb ik de hele avond besteed met Las Vegas foto's online te zetten en die zijn nu hier en hier te bezichtigen!

0 reacties: