Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, juni 11, 2005

Een leuke zaterdag

Na een lekker ontbijtje op het dek in het al warme ochtendzonnetje maakte ik me klaar om naar Tysons Corner Center te gaan.

Hier had ik om 11 uur afgesproken om Ronald Verhoog, met wie ik op verschillende Amerika forums heb gecorrespondeerd en die een vriend is van een vriend van ons (ja, ja, zo gaat dat) bij Starbucks te ontmoeten. We herkenden elkaar meteen van de foto's, die we op het internet hadden gezien.

Ronald tracteerde mij op een hazelnut iced latte en nam zelf een vanilla frappucino. We vonden een tafeltje in de drukte van de mall en hadden heel wat te bespreken. Hij heeft een heel interessante reis gemaakt dit keer en ik gaf hem suggesties voor dingen, die hij hier kon gaan zien. Als hij ze allemaal opvolgt, zal hij heel wat zien, maar misschien zien we dan morgenavond wel een heel moeie Ronald! Hij komt hier namelijk morgenavond eten.

Zijn eerste stop na de mall zou Great Falls National Park zijn. Dat had ik gisteren natuurlijk ook gezien en ik kon hem vertellen, dat de watervallen nu mooi te zien zijn. Soms is de rivier zo'n wilde, kolkende massa, dat je geen waterval ziet. Het waterniveau vind ik nu op zijn mooist, als er veel verschillende watervallen te zien zijn. Ik gaf hem een mooie route naar het park toe, langs de prachtige landgoederen van het stadje Great Falls.

Zelf bleef ik nog even bij de mall. Ik wilde een nieuwe bikini vinden en Water, Water Everywhere is een winkel met alleen maar dameszwempakken. Daar moest ik toch wel slagen! Gelukkig was de bediening er werkelijk fantastisch en gaf ze me goede suggesties voor de verschillende stijlen, die mij zouden staan. Terwijl je badpakken aanprobeert wordt je een kamerjas aangereikt, zodat je je, als je verder wilt zoeken, niet iedere keer helemaal aan hoeft te kleden. Het maakt het shoppen voor een badpak, wat ik meestal vreselijk vind, nog bijna leuk!

Gelukkig vond ik na zeker tien bikini's aangeprobeerd te hebben er eentje, die mij goed zat en die een leuk design had. Alle hulde aan het meisje, dat daar hielp, ze vroeg zelfs iedereen haar voornaam en onthield die dan ook! Ik heb haar uitbundig bedankt, want vriendelijke hulp is hier niet ongewoon, maar zij was ronduit fantastisch en dat zonder tips!

Bij Hecht's keek ik nog even bij de juwelen afdeling, want daar hadden ze een grote 50% off sale voor goud en zilver. Maar ik vond het nog te duur voor "zomaar", dus heb niets gekocht.

Het was vandaag Saskia's halve verjaardag. Natuurlijk moest daar werk van gemaakt worden, want Saskia vindt zichzelf erg zielig met een verjaardag twee weken voor Kerst en de rest van het jaar "niets". Dus nodigde ze haar vriendinnetje Laura uit voor een logeerpartij en daarvoor moesten natuurlijk films gekeken worden.

Dus namen Rick en ik haar voor Laura kwam naar Blockbuster en we huurden onder anderen The Son of the Mask en Are we there yet?.

Vervolgens haalden we bij Leslie's Pool Supplies een heel stel zwembrillen, want daar hebben we een chronisch tekort aan. Daar hadden ze ook leuke ballen en andere speeltjes voor in het zwembad, waar de kinderen zich vanmiddag goed mee vermaakt hebben.

Toen Laura kwam zijn we naar het zwembad vertrokken. Het water was heerlijk en ik heb een kilometer gezwommen. Opeens ben ik ook helemaal bij met mijn tijdschriften, nu ik toch snel een aantal uren per dag lig te luieren in een ligstoel daar.

Na de pizza togen we met zijn allen naar ons bioscoopje en keken The Son of the Mask. Het is een heel grappige film, maar ik vond de originele film veel beter!

0 reacties: