Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, juni 25, 2005

Keurige garage!

Het is snikheet buiten, 35 graden en wat besluit Rick vandaag te doen? Juist, de garage op te ruimen! Nu het klaar is, ziet het er wel heel netjes uit, maar pfff, wat een karwei terwijl ik eigenlijk met een koude Pina Colada in mijn hand in het zwembad had willen dobberen.

Wij hebben een garage waar twee auto's in passen (net) en de meesten van onze buren lukt dat met gemak, die hebben hele lege garages. Maar wij zijn nog erg Nederlands en hebben vijf fietsen. Bovendien dragen we in huis meestal geen schoenen, dus is de garage min of meer de schoenenkast.

Dit alles had als gevolg, dat Ricks auto de hele tijd buiten moest staan aan weer en wind onderhevig. En daar had hij genoeg van, ik kan het hem niet kwalijk nemen.

Rick begint met fietsrekken installeren, waardoor de fietsen nu uit de weg zijn. Hierna doen we zeker 20 paar schoenen in een tas om weg te geven als Purple Heart of een andere organisatie weer eens bellen of we iets te geven hebben.

Omdat we toch nog te veel schoenen overhouden besluiten we na de lunch even naar de Container Store te gaan. Dit is een gigantische winkel met alleen maar opruim- en organiseeroplossingen. Ik moet me altijd bedwingen, want er ligt van alles handigs, maar ja, dat betekent dan ook weer, dat er meer opgeruimd moet worden en ik heb een hekel aan opruimen.

Wel koop ik een nieuw stel bakjes en mandjes voor de badkamer van de kinderen, want met twee tieners staat het vol met smeerseltjes en cremes, die allemaal een plaatsje nodig hebben.



We zijn trots op het resultaat als alles eenmaal staat en hangt, al schiet het zwembad er voor Rick en mij vandaag bij in. Kai en Saskia vermaken zich er wel de hele middag.

Als afsluiting van de harde werkdag gaan we met zijn allen bij P.F. Chang's eten. Ik ben dol op dit restaurant, het eten is Chinees, maar anders klaargemaakt, dan bij de "gewone" Chinese restaurants, met Japanse en Europese invloeden erdoorheen.

Nu we het hele gezin bij elkaar hebben besluiten we naar Waldenbooks te gaan om daar alvast ons leesvoer voor op reis te zoeken. Ze hebben een speciale deal, waarbij je vier boeken voor de prijs van drie kunt kopen en we verlaten de winkel natuurlijk weer met een tas vol!

0 reacties: