Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, juni 04, 2005

The little things in life

Het zijn echt de kleine dingetjes in het leven, die het zo bijzonder maken. Vandaag viel er veel te genieten.


Kattenvriendinnetjes

Er stond helemaal niets op het programma, dus lekker uitslapen en rustig opstaan. Rick lag nog te pitten toen ik al de vrouwen finale van de French Open stond te kijken, terwijl ik gewichten hief.

Net toen ik klaar was belde mijn moeder. Mijn vader en zij gaan volgende week een weekje naar Athene om haar verjaardag te vieren. Ik vind het leuk voor ze en een hele stap vooruit voor mijn moeder.

Het weer was vanochtend nogal bewolkt met zo af en toe zon en ik besloot Brynna en mijn fototoestel mee te nemen. Het licht was perfect voor bloemen foto's. Terwijl ik liep landde er een prachtig blauw vlindertje op mijn grote teen en bleef daar een tijdje rustig zitten. It's the little things in life. Misschien ben ik bijgelovig en zweverig, maar voor mij hebben vlinders te maken met degenen, die van ons heen zijn gegaan. Als ik een vlinder zie, denk ik aan mijn geliefde Oma. Christine heeft hetzelfde gevoel, denkend aan haar vader, dus misschien is het zo gek nog niet.

Ok, mijn tenen moeten opnieuw gelakt, maar het vlindertje is prachtig, toch?

De lentebloemen zijn inmiddels uitgebloeid, alles heeft het diepe groen van de zomer bereikt en de rozen, pioenrozen, lelies en andere zomerbloemen bloeien volop. Door de regen van gisteren zat op alle bloemen dauw, wat ze extra mooi maakte.

Lelie


Pioenroos






Patriottische brievenbus in de buurt

Vanmiddag klaarde het helemaal op en werd het lekker warm, 30 graden! Rick, Saskia en ik speelden voor op het pleintje badminton. Saskia kan dat al goed.

Daarna heb ik op het deck in een ruk mijn "steamy romance" uitgelezen. Nu moet ik dus weer aan de serieuzere lectuur. Maar zo'n flutselromannetje is ook weleens leuk.

Wat is het toch fijn om een basement te hebben. De afgelopen twee nachten heeft Kai een "sleepover" gehad met een vriendje. Ze verdwijnen naar de basement en we zien ze niet meer! Ze komen alleen boven om wat te eten of drinken. Nu heeft Saskia een vriendinnetje te logeren en alweer horen of zien we ze niet. Die basement slokt ze op! Maar er is dan ook van alles te doen daar: Saskia's Barbies, poppenhuizen en mijn "echte" poppenhuis, de X-box, een groot scherm tv en twee grote kasten, de ene vol met knutselspullen (we hebben een speciale knutseltafel staan beneden) en een vol met spelletjes en puzzels. Geen wonder, dat ze zich niet vervelen! Wat een uitvinding, die basement! Daar kan de kelder bij mijn grootouders, waar we vroeger eindeloos Donald Ducks lazen, niet aan tippen!

Vanavond heeft Rick alle kinderen meegenomen naar Madagascar. Kai en Saskia wilden het nog eens zien. Ik had dus even heerlijk het rijk alleen. Wat een genot!

Nu kijken we een zweverig programma op BVN, waarom is er nou nooit eens iets normaals te zien, daar!!

0 reacties: