Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 15, 2005

Tien mijl race

Zojuist heb ik me opgegeven voor de Army Ten Miler, die 2 oktober gelopen zal worden. Kirsten en ik hebben besloten hem te gaan lopen. Zij heeft het al eerder gedaan, voor mij is het de langste race, die ik ooit gedaan heb. Maar ja, dat zegt niet veel, want de enige race, die ik ooit gedaan heb, is de 5 kilometer lange Race for the Cure. We hebben nog meer dan genoeg tijd om te trainen.

Het was vandaag absoluut perfect weer, heerlijk warm, maar veel minder vochtig, dan gisteren. Kirsten en ik hebben 6 mijl gerend door Vienna. Met alle heuvels is dat toch wel een hele kluif, zeker in 32 graden hitte.

Een duik in het zwembad was het enige waar ik bij thuiskomst nog zin in had! Dus heb ik gauw mijn zwempak aangedaan en ben baantjes gaan trekken. Voor de scholen uitgaan is het heerlijk rustig in het zwembad, alleen moeders met kleine kinderen, ouderen en geluksvogels, zoals ik, die nog even tijd hebben voor het kroost weer verschijnt. Het water had een fantastische temperatuur, lekker warm.

Net toen ik eens even lekker wilde gaan liggen lezen belde Katja op mijn mobieltje. Kon ik haar komen ophalen? Oh well, it was too good to be true.

Na school toog iedereen weer naar het zwembad. Ik moest een half uurtje later weg om Saskia naar pianoles te brengen en naar Whole Foods te gaan om stroopwafels voor Katja's Nederlandse tractatie op vrijdag te kopen. Tijdens geschiedenisles moeten deze week alle studenten iets lekkers uit het land van hun herkomst meenemen. En ieder kind heeft wel een of meerdere landen van herkomst.

Katja wilde eerst poffertjes maken, maar aangezien ze al om 7:25 History heeft leek me dat absoluut niets. Koude poffertjes zijn niet lekker en ik ben wel goed, maar niet gek genoeg om om vijf uur 's ochtends poffertjes te gaan staan bakken!

Gelukkig verkoopt Whole Foods echte stroopwafels, organisch nog wel en geimporteerd uit Nederland. Echter kan het dus niet!

Na dit uitstapje gingen we terug naar het zwembad en maakte ik het ons makkelijk door een Pizza Hut pizza daar te laten bezorgen. Kai en Saskia vinden dat prachtig, zo kunnen ze gauw eten en dan lekker verder zwemmen.

Om 19 uur waren we weer thuis, waar Katja en haar vriendinnetje Nikki aan een wiskunde project werken en Rick en ik met onze beide laptops buiten zijn gaan zitten. Het schijnt de komende dagen iets koeler te worden, maar het blijft heerlijk weer. Zomer is toch wel echt mijn favoriete seizoen!

0 reacties: