Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juli 20, 2005

Een beetje minder vochtig

Eindelijk een dag, waarop de vochtigheidsgraad niet tegen de 80% liep! Het is nog steeds 27 graden als ik om acht uur opsta, maar je kunt aan de lucht zien, dat het vocht minder is, want die is opeens blauw.

We maken dus maar gauw een wandeling met Brynna en de kinderen, die toch warmer blijkt te zijn, dan we dachten.

Ayesha heeft vandaag afgesproken met een Poolse vriendin, die ze al een paar jaar niet meer gezien heeft. Die komt haar en haar kinderen rond het middaguur ophalen.

Katja heeft intussen vernomen, dat ze van kwart over twee tot half tien vanavond op een van onze buurmeisjes moet passen. Katherine is 4 1/2 en een schatje en compleet dol op Katja.

We gaan allemaal zwemmen, mijn vader komt om een uur of drie ook en ik zwem lekker dertig banen en lees (tussen het kletsen met mijn vader door) de eerste hoofdstukken in het nieuwe Harry Potter boek, dat Rick me gisteren heeft gegeven. Het leest weer heerlijk weg!

Rond half zes komt Ayesha met de twee kleintjes ook nog even afkoelen en om zes uur lopen we met zijn negenen terug naar huis.

Na het zwemmen hebben we hier vier kleine kinderen (waaronder Katherine, waar Katja op past en die het zo leuk vindt bij ons thuis, dat Katja haar nauwelijks meer mee krijgt) en Katja en Kai en het is pandemonium! Mijn vader staat er maar verloren bij, terwijl ik spaghetti met gehaktballetjes maak voor de groep. De helft daarvan houdt niet van spaghetti en de andere helft gooit het op de grond. Ik weet zeker, dat mijn vader op dat moment bepaalde om eindelijk tegen Ayesha te zeggen, dat ze vrijdagavond niet per se bij hem hoefde te komen logeren. Hij zag wel, dat de kinderen hier veel meer op hun gemak zijn.

Rick brengt Ayesha naar een vriendin hier in de buurt en wij passen op de kleintjes. Katja neemt Katherine mee terug naar huis met de belofte haar een schuimbad te geven, het is een schattig kind en ze kijkt helemaal naar Katja op.

Natalya slaapt en we spelen met allerlei autootjes met Stefan, Kai en Saskia helpen ook goed mee, hoewel Kai er duidelijk genoeg van heeft.

Rick en ik bestellen Indiaas voor ons avondeten, het wordt prompt thuisbezorgd. We hebben enorm geluk, want we kunnen van ongeveer 20 restaurants bestellen en het eten thuisbezorgd krijgen! Een uitkomst op drukke avonden als deze!

Terwijl ik dit schrijf liggen beide kleintjes op een oor, Stefan ging gewillig met mij mee slapen, aandoenlijk hoe zo'n kleintje toch aanvoelt, dat je te vertrouwen bent.

Saskia speelt intussen bij volle maan nog basketbal op het pleintje met Leah. Die is nog niet moe (hoe dat mogelijk is, na een dag in het zwembad is me een raadsel!).

Zelf kan ik ook wel een ononderbroken nacht gebruiken! Terug naar Harry Potter...

0 reacties: