Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juli 03, 2005

Vuurwerk

Aangestoken door de Wimbledon wedstrijden hebben Rick en ik zin om te gaan tennissen. Saskia wil ook mee en ons 6-jarige buurmeisje Patricia heeft ook net een nieuw tennisracket, dus de meisjes kunnen zo samen "spelen".

In onze buurt hebben we verscheidene open tennisbanen, waar iedereen zonder lidmaatschap gebruik van mag maken. We hebben geluk, want een van de dichtstbijzijnde banen is open.

Rick en ik spelen een set en het gaat best goed, gezien het feit, dat we alweer een aantal jaren niet gespeeld hebben. Hij wint wel ruimschoots met 6-1, maar daar doen we meer dan een half uur over.

Hierna hebben de meisjes het warm en zijn dorstig, dus we rijden naar Seven Eleven voor een Slurpee en halen gelijk ook sandwiches bij Subway.

Na de hitte op de tennisbaan heb ik zin in een duik in het zwembad. Het is nogal bewolkt, maar wel flink warm. Niemand anders heeft zin om mee te gaan, dus ik neem me voor lekker baantjes te gaan trekken. Dat worden er uiteindelijk 40, een kilometer dus. Lekker ontspannend!

We eten gauw pizza als avondeten, want in het zwembad wordt "raft night" gehouden. Daarbij mag je opblaasbare zwemspullen meenemen en het maakt niet uit hoe groot die zijn. Samen met Kai en Saskia blaas in onze enorme zwemband op en de grote opblaasbare dolfijn, die we gisteren gekocht hebben.

Saskia's vriendinnetje Madison komt logeren en Katja heeft ook een hele groep vrienden en vriendinnen te gast. Het wordt een wilde avond! Ik neem heel wat foto's en dobber de rest van de tijd lekker op de dolfijn. Niemand, behalve ik, kan daar op blijven zitten, dus ik heb hem lekker voor mij alleen.

Kai op zijn enorme band


Saskia en Madison duiken tegelijk


Grote lol!

Om kwart voor negen gaat het zwembad dicht en komt de hele groep naar ons huis. Ook vrienden uit andere straten komen, want vier families van onze straat, inclusief wijzelf, gaan vuurwerk afschieten.

Het weekend van vier juli is de tijd, dat Amerikanen vuurwerk afschieten, dus het klinkt buiten zoals het in Nederland op Oud en Nieuw klinkt. Helaas willen Mary en Jeanne, mijn twee aanwezige vriendinnen, liever binnen blijven kletsen, dus veel zie ik niet van het vuurwerk. Morgen beter!

0 reacties: