Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, september 25, 2005

Rustig weekendje

Dit weekend begon het al aardig herfstig aan te voelen. Na wekenlang zonnig weer is het het hele weekend bewolkt (maar warm) geweest. Helaas geen regen van betekenis, want die heeft de natuur nu wel nodig!

Saskia was gisteren een beetje koortsig, dus we hebben het allemaal heel rustig aan gedaan. Ook wel eens lekker.

Katja heeft haar haar laten knippen en is gisteravond met een feestje van een vriend naar de Corn Maize in Leesburg geweest. Dit is een groot maisveld, dat tot een labyrinth is omgetoverd. Naar aanleiding van multiple choice antwoorden op vragen wordt je door het labyrinth geleid. De antwoorden geven de richting aan en natuurlijk kom je alleen met goede antwoorden naar de uitgang. Ze deden het in het donker, dus zaklantaarns mee. Ik was graag meegegaan en Kai en Rick ook, maar Saskia is doodsbang van het donker, dus hopelijk vinden we een tijd overdag om het te gaan doen.

Zelf heb ik gistermiddag en een gedeelte van vandaag besteed aan het bewerken en uitzoeken van mijn Yellowstone foto's. Het zijn er zoveel en het is moeilijk te bepalen welke wel en welke niet online te zetten!

Mijn vader kwam gisteravond met drie pakken heerlijke gerookte paling, die hij van Schiphol had meegenomen. Wat smaakte dat lekker! Dat zal een van de hoogtepunten voor mij zijn in Nederland: lekkere broodjes haring en paling!!

Vandaag kwam Christine en hebben we een flink stuk gelopen in en rond Nottoway Park. Bij de ingang van dit park staat een heuse totem paal. Het park is genoemd naar de Virginiaanse Nottoway Indianenstam. De dieren aan de totem paal hebben allemaal een betekenis in de Indiaanse folklore.
Image Hosted by ImageShack.us

Katja vroeg me, toen ik thuiskwam, of ik met haar ergens wilde gaan lunchen. Dit was zo'n ongewone vraag en het leek me ontzettend leuk, natuurlijk wilde ik dat. We hebben heerlijk sushi gegeten bij Sweet Ginger, terwijl ze mij over de leuke jongens, die ze gisteren heeft ontmoet, vertelde.

Met dit grijze weer had ik wel weer zin in een film en ik had gelezen over "Just Like Heaven" met Reese Witherspoon, een van mijn favoriete actrices. Ik kreeg Rick en Kai zover om mee te gaan en we waren beslist niet teleurgesteld. Het is een leuk en romantisch verhaal, zeker de moeite van een bioscoop bezoek waard!
Image Hosted by ImageShack.us

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Desperate Housewives, ik ben benieuwd of ze de serie zo leuk als vorig seizoen kunnen houden.

0 reacties: