Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 26, 2005

Burke Lake

Na regen komt zonneschijn, het is waar en vandaag was de nattigheid van gisteren al meteen weer vergeten. De stralende zon spoorde mij aan om er weer met mijn macrolens op uit te gaan. Terwijl ik Saskia naar school wandel zie ik al allerlei kleurige blaadjes en besjes. Die moeten gewoon op de gevoelige plaat vastgelegd worden!

Terwijl ik fotografeer zoek ik mooi gekleurde blaadjes om een herfsttafereeltje samen te stellen. Hieronder het resultaat van de foto sessie van vanochtend, ondanks de wind waren de blaadjes gewillige modellen.
Image hosted by Photobucket.com
Kleurige blaadjes

Image hosted by Photobucket.com
De zon accentueert de prachtige kleuren

Image hosted by Photobucket.com
Mijn compositie van herfstkleuren

Rond elf uur rijd ik richting Christine naar het westen en het valt me op dat de Blue Ridge bergen in de verte wit zijn! Er is gisteren heel wat sneeuw gevallen daar en dan te bedenken, dat ik er oorspronkelijk vandaag heen wilde om herfstfoto's te nemen! Als er sneeuw ligt is de Blue Ridge Parkway gesloten anders zou het wel erg mooi zijn geweest!

Christine en ik besluiten om de herfstkleuren langs het Burke Lake te gaan bekijken, die zijn op het moment spectaculair. We lopen de 4,5 mijl rond het meer en kunnen dan de parkeerplaats niet terug vinden! We zijn er compleet voorbij gelopen en moeten een paar mijl terug om er weer te komen. Al met al was het een flinke wandeling van anderhalf uur in rap tempo!
Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Terug bij Christine eten we weer zo'n heerlijke wrap als lunch! Ze heeft ook een heel lekkere groente dip, waarvan ik het recept mee naar huis neem. Ik denk waarempel, dat onze kinderen die ook lekker zullen vinden en hij zit vol verse groentes. Het is vet vrije cream cheese, mayonnaise, dille, knoflook en een kop met dun gesneden groentes. Heel makkelijk te maken, wat ik belangrijk vind.

Op weg naar huis stop ik bij Fair Oaks Mall. Ik heb vitamines nodig van CVS en wil bij Hecht's nog wat kniekousen en maillots voor onder mijn rokjes kopen.

Als ik de cul de sac binnenrijd komen Kai en Tyler net uit school en ze hebben een probleem. Hoewel Kai gisteren een paar vrijwilligersuren heeft gedaan en Tyler drie uur ergens anders hebben ze hun vijf uur nog niet vol en dat moet voor vrijdag. Ik stel voor, dat ze eerst Saskia's school bellen om te kijken of ze daar nog hulp nodig hebben. Als dat niet het geval blijkt (om te beginnen) bellen ze het Community Center, waar ze ook een "nee" te horen krijgen, want er zijn al genoeg vrijwilligers. Gelukkig belt de administratrice van Saskia's school terug, dat ze toch een lerares heeft gevonden, die hulp nodig heeft. Daar gaan de jongens nu morgen heen, op het nippertje. Zucht!

Voor het volgend kwartaal heb ik Kai op zijn hart gedrukt nu al te beginnen. Hij kan zijn politieke uren daarvoor gebruiken! Het is nog niet eenvoudig om vrijwilligerswerk te vinden, want er zijn zoveel mensen, die dat willen doen!

En nu zijn Rick en de kinderen naar de Vienna Halloween Parade aan het kijken. Helaas is het te koud voor mij om daar stil te gaan staan, want ik had het graag gezien. Rick belt ook al, dat hij bij mijn vriendinnen Denise en Mary staat, ik was daar ook graag geweest. Soms is het balen, dat mijn spieren niet meewerken, maar ach, tien jaar geleden was ik er veel erger aan toe. En eigenlijk is een paar uur alleen thuis ook heel leuk.

0 reacties: