Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 24, 2005

Wilmaaaa!!!



Nou, Wilma heeft flink huisgehouden in Mexico en Florida en nu komt ze deze kant op. Het regent al flink buiten en er wordt vannacht nog veel meer verwacht.

Gelukkig schijnt bij het opstaan de zon volop en ik besluit er zoveel mogelijk van te genieten. Ik loop met Saskia mee naar school en breng mijn 10 pond gewichten mee. Daarmee ben ik verzekerd van een aantal opmerkingen, want het is natuurlijk ongewoon om een moeder met die dingen te zien lopen. Het zijn meestal bewonderende commentaren, gelukkig!

Saskia staat er vandaag op zich "comfy" te kleden. Dit betekent een wijde joggingbroek en een veel te groot t-shirt met vlekken. Ik probeer haar over te halen zich leuker te kleden, maar zij heeft daar geen zin in. Ik heb geen zin in een ruzie voor school, dus ik laat het maar zo. Ik denk wel terug aan mijn kindertijd. Geen haar op mijn hoofd dacht eraan ook maar iets anders, dan wat "in" was te dragen. Helaas had mijn moeder andere ideeen en moet ik geruite broeken aan, terwijl de rest spijkerbroeken droeg. En ik werd daarom gepest. Saskia maakt zich daar helemaal niet druk om en wordt ook niet gepest.





Nadat ik haar een afscheidskus heb gegeven loop ik verder. Ik loop een uur en vijftien minuten door Vienna, genietend van de mooie herfstkleuren, die nu steeds meer tevoorschijn komen. Een boom onderweg is voor erg mooi en ik besluit daar nog even heen te rijden om foto's te nemen. Terwijl de zon schijnt ben ik zoveel mogelijk buiten.




Maandag is altijd Saskia's korte schooldag en na mijn lunch ga ik haar alweer ophalen. Ze heeft hard gespaard voor "Nintendogs" en vandaag gaan we het spelletje kopen bij EBGames.

Voor we het spelletje gaan kopen tank ik benzine. De prijzen zijn flink omlaag sinds het hoogtepunt na de orkaan "Katrina", een gallon (bijna vier liter) kost $2,58. Een maand geleden was dat nog $3,29.

Katja heeft, bij het uitmesten van haar kamer dit weekend, een hele vuilniszak gevuld met boeken. Die brengen Saskia en ik naar de bibliotheek. Het is een zware tas en ze zijn er blij mee. De bibliotheek is hier helemaal gratis en donaties zijn natuurlijk van harte welkom.




Saskia kiest een van de drie aanwezige Nintendogs spelletjes bij EBGames. Ze is er dolblij mee, want ze heeft er lang voor gespaard. Om de nieuwe aanwinst te vieren gaan we naar Starbucks en Saskia drinkt een hete chocolade en ik een Pumpkin Spice latte. Het is inmiddels bewolkt en kouder buiten, dus het smaakt goed.

Thuis wordt samen met Laura "Lucky", de Nintendog, hard getraind. Als Laura naar huis gaat, komt Parker nog even om verder te helpen, want hij heeft al weken een Nintendog en is dus een expert.

Inmiddels is Wilma gearriveerd en hebben we gezellig de kaarsen aan. Vandaag vond ik de webcam bovenop de school van Saskia, vooral goed om te zien wat voor weer het is hier en op schooltijden de schoolbussen langs te zien komen.

0 reacties: